Vårkänslor

Vilken dag det har varit idag, strålande sol och ganska så varmt ute! På tisdagar slutar jag jobbet vid 15.30 och idag skyndade jag mig iväg och hämtade hem Ruth. Vi hängde i trädgården i nästan en timme och njöt av solen! Eller ja, det var väl framförallt jag som njöt av den mest! Min egna lilla solstråle var mest nöjd över att få stapla stenar på soldäcket och knalla runt i trädgården. 

Rickard är på kurs i Stockholm tills på torsdag så jag och Ruth är ensamma hemma tills dess. Ruth är en riktig liten pappagris (verkligen pappas tjej) och frågar efter honom med jämna mellanrum. Tur att det snart är torsdag, vi längtar redan massor! I övrigt så knallar allting på nu, det är väldigt skönt att vara tillbaka på jobbet ordentligt efter allt vabbande! Idag på klinikmötet fick vi dessutom reda på en otroligt rolig nyhet om något vi ska göra tillsammans allihop i höst (även jag trots att jag kommer vara föräldraledig då)! Återkommer senare i veckan om vad det gäller!


Sommartid

Godmorgon! Vips så var söndagen här och nu är det sommartid som gäller! Jag älskar att det blir ljusare ute igen men jag har alltid tyckt att det känns mentalt jobbigt att ställa fram klockan en timme! Idag var det Rickards tur att få sovmorgon så när Ruth vaknade var det bara att kliva upp. Det var en liten solstråle som jag kom in till och då glömmer man snabbt bort att man är trött! Det är så roligt att umgås med Ruth, man märker hur hon utvecklas varje dag! Hon älskar att vara ute, jag skojar inte när jag säger att hon lätt skulle kunna vara ute hela dagen om hon bara fick! Så den här helgen har vi varit ute mycket och grejat i trädgården samt gått promenader med Ruth där hon nöjt traskar på själv.

Idag ska vi äntligen hälsa på Jessica och Niklas och deras lilla tjej! Diverse förkylningar och andra sjukdomar har dragit ut på det eftersom att vi inte har velat riskera att smitta lilla bebisen men idag så är det äntligen dags! Sen ska vi förhoppningsvis träffa Karro, Krister och Melker också, det var länge sedan vi såg dem!
Skönheten och Odjuret

Godkväll! Idag känns det extra skönt att det är torsdag kväll och imorgon fredag, snart helg! Det här blir min första hela arbetsvecka på flera veckor! Har det inte varit VAB så har jag varit dålig själv, så gissa om jag är glad att vara tillbaka igen! Precis som när jag var gravid med Ruth har jag drabbats av rejäla migränattacker som har varit extremt jobbiga. Andra skillnader mot förra graviditeten är att jag har mått ännu mer illa än vad jag gjorde med Ruth. Å andra sidan har jag kunnat hålla igång med Fight Fit och promenader. Förra gången klarade jag inte av att träna alls för att jag mådde så illa då, den här gången är det nästan det ända som har fått bort illamåendet! I tisdags efter jobbet och hämtning av Ruth åkte jag, Linnéa och Emma iväg till Karlstad där det vankades restaurangbesök och bio. Vi åt på Pinchos innan det blev dags att se Skönheten och Odjuret. Det är en av mina absoluta favoritfilmer från Disney och den nya otecknade versionen var så himla bra! Välgjord och jätteduktiga skådespelare! Den jan jag varmt rekommendera er att se!