SEMESTER!

Åh vad det är skönt med semester! Förra tisdagen klockan 15.00 stämplade jag ut mig och gick på semester! Det var i stort sett bara att köra hem och vända i dörren för vi styrde bilen upp mot Gamla Storbäcken där vi nu snart jag tillbringat en vecka hos Rickards kusiner! Och vilken vecka och inledning på semestern! Det har ju varit hur varmt som helst här uppe och till och med badkrukan i mig har tagit semester och badat flertalet gånger i havet! Vi har tagit det lugnt, umgåtts, badat, ätit glass, haft BeerPong-turnering, spelat brännboll (jag ramlade två gånger, skillat Louise) och Stafett-kubb, haft filmkväll m.m. m.m. och haft lika roligt som vi alltid har när vi träffar det här gänget! Karro och Krister åkte dock hem i lördags natt med nattåget och vi skulle egentligen ha varit hemma nu men vårt tåg (som vi skulle åkt med 23.53 nu natten som var) har fortfarande inte kommit iväg från Boden pga. något signalfel. Så nu är våra biljetter ombokade till exakt samma resa fast i natt istället. Vi får väl se om vi tar oss hem eller inte! Hur roligt det än är att vara här uppe så är det ändå skönt att få komma hem. 

Karro i jakten efter teckning!

Bästa gänget!


FREDAG!

Åh, äntligen är det fredag och helg! Nu har jag bara två arbetsdagar kvar och sedan är det semester! Sedan en vecka tillbaka har vi sommartider på jobbet och då har vi våra gamla arbetstider vilket innebär halvdag på fredagar! Inga fel idag kan jag lova när värmen är på väg tillbaka! Det första jag gjorde när jag kom hem förut var att trotsa värmen och sticka ut på en löprunda. Trodde att jag skulle dö av värmeslag när jag var tillbaka här hemma igen men nu har jag suttit ett tag i skuggan och svalkat av mig. Tänkte göra lite övningar med min Door Sling innan jag drar ett varv med dammsugaren här hemma.

Den här veckan har jag varit gräsänka medan Rickard tillsammans med Magnus, Nicke och Andreas har varit iväg på motorcykelsemester i Norge. De är på väg hem nu och ikväll vankas det grillning här hemma hos oss så det är bäst att jag sätter igång med städningen nu!


Gröna Lund.

Godmorgon! I fredags eftermiddag åkte jag, Rickard, Karro och Krister upp till Stockholm och hem till min lillebrors och Annas lägenhet som vi har lånat nu i helgen. Hit kom också Marcus, Emelie och barnen och igår blev det en heldag på Gröna Lund för oss allihop. Eller ja, nästan alla förresten! Rickard åkte hem redan igår för att möta upp Magnus som då var på väg ner från Umeå med en motorcykel på släp. De två plus Nicke och Andreas åker till Norge på måndag för fem dagars motorcykelsemester.

I alla fall så hade vi en mycket trevlig dag på Grönan och Stockholm bjöd på sol och värme. Det var jätteroligt att åka karuseller med barnen och jag är imponerad av Alfred, 5 år, som åkte Kvasten tillsammans med mig (en lite större Berg- och dalbana)!