My New Cups.

Idag tog jag ut min friskvårdstimme för den här veckan och åkte hemåt redan efter 15. Det var skönt att få köra hem när det var ljust kan jag lova och direkt när jag kom hem bytte jag om till löparkläderna och stack ut och sprang 6 km. Idag kom jag ihåg att ta på dubbarna jag har till mina löparskor och de var välbehövliga när det är så moddigt ute! 

Idag har jag hämtat ut mina nya GreenGate-muggar jag beställde från Systerlycklig.se. Jag kan varmt rekommendera deras webshop, snabb leverans och de gjorde min dag idag när jag öppnade upp paketet och så låg det en personlig hälsning i. Det gör mycket måste jag säga! I vilket fall som så är jag helnöjd med mina nya muggar! I helgen tänker jag sätta upp två vita tavellister i köket som ska få agera lite hylla åt bland annat mina nya muggar, tror att det kommer bli riktigt bra! Egentligen skulle jag vilja ha en tallrikshylla i köket men det har vi tyvärr ingen bra vägg som den får plats på.

Porslin och bilägare igen.

Jag har haft två presentkort från Systerlycklig som jag passade på att utnyttja idag. Beställde hem porslin från mitt favoritmärke GreenGate, sex stycken koppar fick det bli samt Muffinsformar och servetter inför min och Rickards kommande födelsedagar. Vi har också blivit bilägare idag, vi har nu köpt den lilla toyotan av min farfar som jag pendlar till jobbet med. Så nu är PPP (Pendlande PensionärsPutte) vår!


Dessa muggar klickade jag hem.

Good Times.

Det är synd att dagarna när man är ledig ska gå så himla fort! Men jag har haft en bra helg i vilket fall! I fredags åkte jag och Rickard till Karlstad direkt efter jobbet hem till Anna där det vankades god middag och På Spåret. Det blev en jättemysig kväll hos henne tillsammans med Linnéa och Sandra. 

I lördags morse blev jag dock väckt av ett mindre roligt samtal från Rickard som spelade fotbollscup i arenan här i stan. Han hade fått ett armbågsslag mot munnen och tänderna så att två av hans framtänder var väldigt mobila. Han fick åka in akut till tandläkaren som satte dem på plats igen och satte på en tillfällig retainer för att stabilisera dem. Antagligen kommer tänderna behöva rotfyllas och just nu får Rickard gå på soppdiet, det är flytande kost som gäller i en vecka för honom nu! Trots gårdagens mindre roliga start så åkte vi till Mariestad, jag visade Rickard var jag jobbar, vi kikade runt lite i Mariestad, blev bjudna på fika hemma hos Kristin och Daniel och avslutade med att hälsa på hos Carin! När vi väl kom hem blev det slapp i soffan resten av kvällen.

Jag har även hunnit med en bra löprunda i helgen och idag har vi hälsat på hos Marcus, Emelie och barnen, handlat, fortsatt med garderobsbyggandet,och så har Sandra varit förbi på en liten fika. En mycket bra helg med andra ord och nu är det dags att sova för min del, den här veckan har jag förmiddagspass så klockan ringer tidigt!