På väg norrut.

Godmorgon! Det känns alltid lite tungt om alarmet av någon anledning behöver ringa tidigt en helgdag, som idag till exempel när det ringde klockan fyra. Då känns det tungt, tack och lov var det ju för en rolig sak! I skrivande stund sitter vi nämligen i bilen på väg upp mot Arlanda där vi sedan flyger vidare norrut upp till Umeå. Vi ska hälsa på Rickards kusiner och den här gången åker nästan hela Rickards familj upp så det känns jätteroligt! Där uppe väntar några dagar med det bästa sällskapet, skratt, spel, god mat, härliga stunder utomhus, nyårsfirande m.m. m.m. Det kanske inte blir så mycket uppdaterat när jag väl är där, men något inlägg ska jag försöka hinna med!  Systemkameran är nerpackad i alla fall för nu tänkte jag hålla mitt nyårslöfte!

Nej, men lite snö skulle ju inte sitta fel!

Annandagen.

Igår kändes det ju nästan som om det var vår och inte slutet av december! Solen kikade fram och vi passade på att gå ut på en promenad tillsammans med Marcus, Emelie och barnen. Vi blev bjudna på smarrigt fika hos dem efteråt innan det var dags för oss att promenera hemåt igen. På kvällen sen kom Louise, Christian, Nicke, Niklas och Anna hit. Vi satt och pratade, spelade spel, skrattade massor och hade det riktigt trevligt!

Rickard jobbar idag och jag har en hel del att fixa med här hemma, dels för att vi åker upp till Rickards kusiner som bor utanför Umeå imorgon, dels för att mamma, mormor, min morbror med familj m.fl. kommer hit ikväll för lite julfirande. Så jag ska försöka släpa mig upp ur sängen och komma igång här nu känner jag!Juldagen

God eftermiddag på er allihop! Och god fortsättning! I skrivande stund sitter jag uppkrupen i en fåtölj på övervåningen med datorn i knät och slösurfar. Jag och Rickard startade dagen med en PW på 8,7 km, det var skönt att få komma ut och röra på sig trots regnrusket! Juldagen innebär utgång för många men varken jag eller Rickard känner oss sugna så vi satsar på en mysig hemmakväll istället med hemmagjord pizza och film. Vi ska ha lite julfest här hemma imorgon istället tillsammans med mina bröder (så himla tråkigt att Jonas inte kunde komma hem från London) samt respektive och på fredag ska vi fira lite jul här hemma hos oss tillsammans med mamma, mormor, morbror m.fl.

Trots avsaknaden av snö så blev julafton riktigt bra ändå tycker jag! Vi åker ju runt en hel del men det är kul att få träffa alla! Vi startade som vanligt med den traditionella julfrukosten hos mamma och Stefan i Karlstad, sedan blev det en snabbvisit hos farmor och farfar, jullunch hos pappa och Rosi, eftermiddag hos Marcus och Emelie för att tillsist landa i soffan hemma hos Göran där vi avslutade kvällen med gröt, godsaker och spel. Jag somnade nog på två sekunder när jag väl lade huvudet på kudden i natt, jag var helt slut!