Nyfriserad med nerver utanför kroppen.

Hallå där! Det är tyvärr ganska glest mellan inläggen just nu. Det är praktik och tentaplugg som upptar all min tid och fokus nu! Om två veckor idag sitter jag och skriver min skriftliga slutexamination och imorgon är det två veckor kvar till jag gör den kliniska slutexaminationen. Om jag är nervös? JAAAA! Usch, det känns som om jag har alla mina nerver klistrade på utsidan av kroppen istället. Ni anar inte hur stressad och nervös jag är inför det här! jag har nog aldrig gråtiteller varit så nervös någonsin som jag har varit de senaste veckorna. Men det är bara att ta en dag i taget och göra sitt bästa.
 
I fredags blev det ett mycket efterlängtat besök hos min frisör där jag klippte kort och blev lite mörkare i håret men med några ljusa slingor. Kul med en liten förändring nu så här på höstkanten! I lördags kväll var vi hembjudna på kalas hos Anna som nyss har fyllt år! Hon och Jimmy bjöd på ruskigt god plockmat och vi hade en jättretrevlig kväll med prat, skratt och djupa konversationer!
 
Vårt hus får sig också en makeover här i och med fönsterbytet. Snickarna håller på och hamrar och har sig för fullt här i skrivande stund. Både jag och Rickard har fått ny lust att fortsätta med fixandet här hemma nu. När mina examinationer är över så är det jag som kommer shoppa loss gällande inredning och sånt till hemmet! Rickard är jätteduktig och har dessutom börjat måla om här uppe på övervåningen. Vi vill ha vita väggar i båda rummen så det håller han på och fixar med just nu. Vi har nämligen lite planer på att flytta upp vardagsrummet till övervåningen och ha rummet där nere som matsal/finrum. Jag tror att det kommer att bli jättebra och ni kan ju gissa vad jag sitter och kikar på på nätet när jag inte pluggar!
 
Några bilder från föregående vecka:
Mina två mycket trogna studiekamrater!
Förebild.
Efter. 
Efterbild.
I fredags var jag barnvakt åt godingen Märtha.
Fina Karin och Linnéa hos Anna i lördags. Anna hade dukat jättefint!
Födelsedagsbarnet!

Mentalt slutkörd.

Yes, som rubriken lyder, så känner jag mig just nu! Den här veckan, eller snarare den här perioden som jag befinner mig i just nu med studier och allting, det är nog det värsta jag varit med om hittills! Det är så mycket som ska göras nu och under veckan har jag suttit med den enligt mig svåraste hemtentan under den här utbildningen! Jag har suttit från runt sju på morgonen till elva på kvällen och när man inte pluggar eler har praktik, ja då drömmer man om allt som har med skolan att göra istället! Jag har nog inte grinat så mycket som jag har gjort under den här veckan sen jag var liten! Igår kväll, klockan tio i elva på kvällen, då blev jag Ä N T L I G E N färdig med den där himla tentan. Tyvärr är jag inte alls nöjd med den men ja, vi får väl se hur det går.
 
Jag satt hemma hos mamma och Stefan och pluggade igår, sov över där inatt eftersom att jag har haft praktik idag. Idag kändes det faktiskt lite tungt på praktiken, just eftersom att jag känner mig så otroligt trött och slutkörd. Men det är bara att ta nya tag på onsdag igen! Nu är jag hemma hos mamma och Stefan igen,Rickard skulle bort på fest här i Karlstad ikväll och skulle sova över där så då stannar jag också kvar här, hade ingen lust att vara själv hemma ikväll. Mamma håller på och fixar kvällens middag; köttfärslimpa med potatisgratäng och sallad (inga fel kan jag lova!), och jag har laddat upp med det senaste avsnittet av Criminal Minds. En lugn myskväll är precis vad jag behöver nu, tätt följt av en lååång sovmorgon imorgon!
 
Veckans kaotiska tentahörna och min tenta-outfit Deluxe!
 

Frustrerad!

Gaahh, jag blir tokig på den här hemtentan vi har i Ungdoms-kursen! Usch, jag är så fruktansvärt omotiverad gällande den teoretiska delen i skolan just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen och jag kan verkligen inte koncentrera mig just nu! Jag bara sitter och stirrar på skärmen och önskar att tentan kunde skriva sig själv medan jag ligger på soffan och sover! Det vore inga fel.Hemtentan har fyra frågor och jag är inte ens klar med den första än, vilket gör mig jättestressad! Idag måste jag sitta tills jag är klar med den första frågan i alla fall. Tänkte att jag imorgon ska göra ett ryck och sitta tills jag blir färdig med resten av tentan, jag måste bli klar innan fredag!
 
Tyvärr har jag inte så mycket annat att skriva om just nu, då den där himla tentan upptar all min tid. Men snart är det tack och lov helg och den ska jag försöka hålla pluggfri! Jag längtar till nästa helg då Anna bjuder in till födelsedagsmiddag och då kommer Sandra, karin och Elinor hem också så jag ser fram emot en toppenhelg med favoriterna!