Morrison, also known as Morris.

I mitten av juli kommer det en ny liten familjemedlem hem till mig, Rickard och Sixten. En liten kattunge som ska heta Morrison. Han kommer dock bli kallad Morris misstänker vi! Det var min lillebrors flickvän Annas katt som fick kattungar och om de inte fick något hem så skulle de ha avlivats. Så Rickard och jag bestämde oss för att rädda en liten kisse samtidigt som vi tänkte att det skulle kännas bra om Sixten fick sällskap också! Det finns tre små söta katter kvar som inte har något hem, om det skulle vara någon av mina läsare som är intresserad så kan ni ju lämna en kommentar här!

En bra helg ändå.

Trots vad som hände så tycker jag att helgen var riktigt bra! Vädret har varit på topp och jag har njutit till max! Solat, ätit gott, umgåtts med nära och kära, jobbat och tränat. Mer av detta, ja tack! Nu kan man dessutom se ljuset i tunneln efter ett väldigt tungt och kämpigt andra år på Tandhygienistprogrammet. Nästa tisdag vid lunch är det jag som tar S O M M A R L O V!

Efter lunch var de här och bytte lås så nu kommer jag definitivt kunna sova mycket bättre i natt och slappna av lite mer. Jag har dessutom suttit inne hela dagen idag så nu tänkte jag först styrketräna med träningsapparna och sedan får det bli en powerwalk direkt efter det innan matlagningen. Ikväll blir det slapp här framför datorn med de senaste avsnitten av Game of Thrones, tips på en bra serie för er som inte har sett den!


Vår uteplats som den ser ut nu. Den ska bara spolas av och oljas in!
Vi var hundvakt åt Kiro i helgen..

.. och han och Sixten kom ganska bra överens, ibland.

Inbrott.

Natten mellan lördag och söndag hade vi inbrott i vårt hus. Under tiden vi låg och sov. Efter att ha tagit sig in gick bara rakt in och tog vår bärbara dator som låg i köket och sedan ut igen. Det kunde gått så mycket värre och de kunde ha tagit fler saker, men trots detta så känner jag mig riktigt obehaglig till mods. Vill bara att de ska komma hit och byta vårt lås, då kommer det nog att kännas lite bättre i alla fall.