Today it's Thursday

Då var vi framme vid den sista april. Först vill jag ge ett STORT GRATTIS till Rickards storebror som fyller 30 år idag!
Jag vet att jag tjatar om det varje dag, men det är verkligen inte klokt vad fort tiden går just nu. Usch, jag blir nervös bara av att tänka på det!

Idag har jag bara en lektion, vilket känns bra. Börjar 09.50 och slutar 10.50. Då ska jag bara snabbt förbi Lindex och kolla en sak, sen bär det av hem till datorn och projektarbetet som jag förhoppningsvis blir klar med idag!
Ikväll ska vi fira Rickards bror och efter det ska jag kanske ut och grilla med Josefin och några till.
Det här blir nog en bra dag med andra ord!

Foto: Jag

Onsdag

Hallå där! Det har inte blivit så mycket bloggande för mig idag, vilket ni alla säkert kan gissa vid det här laget beror på projektarbetet. Men jag hann mycket längre idag än vad jag trodde att jag skulle göra så imorgon så ska jag skriva resten som jag har kvar av resultat-delen (väldigt lite) och diskussionen och sammanfattningen, sen är jag äntligen klar! Fattar ni!? Jag kommer förmodligen att vara klar på fredag! *Utför segerdans*

Ikväll blir det en lugn kväll, som vanligt. Jag och världens bästa Rickard ska göra hemmagjord pizza med en massa gott på, mums! Jag har lust att se på film också, så det blir nog en myskväll ikväll.
Just nu som jag sitter och skriver så spanar jag samtidigt ut genom fönstret, och det slog mig att det inte är grått och trist ute längre, det är ju grönt. Eller ja, grön-gult, men ändå. Tiden går så himla snabbt just nu, den bara rinner iväg. Snart står jag där på trappan med resten av klassen och sjunger.

Foto: Jag

Klar för Dagen

Tre timmar har jag ägnat framför datorn med projektarbetet sen jag kom hem, men nu är jag i alla fall klar för dagen och imorgon är det nya tag som gäller. Jag börjar så sakta men säkert kunna föreställa mig målstolpen för projektarbetet, snart är jag där!

Nu blir det lite tacos och senare ikväll blir det House. Magen kurrar så det är nog dags att börja laga mat!