Gott Nytt År!

Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! ❤️ 2017 blir ett år som jag kommer minnas tillbaka till med väldigt blandade känslor! Året har haft många toppar och dalar. I augusti utökades vår familj med August, älskade lilla August! Sedan dess har tiden bara sprungit iväg och jag har tyvärr inte mått så bra de sista månaderna av det här året. Det är nog ytterst få, egentligen främst bara Rickard, som har märkt av det då jag har försökt ignorera och trycka undan allting. Det är ju aldrig bra att göra så och det har kommit tillbaka och bitit mig rejält nu de sista veckorna. Så mitt enda nyårslöfte till mig själv blir att jag ska ta tag i det här och våga be om hjälp.


Det viktigaste för mig är min familj och mina vänner, är så tacksam för min älskade Rickard och våra två fantastiskt fina barn! Livet med två småbarn är inte alltid en perfekt dans på rosor men det är ändå det bästa som hänt mig! Jag känner mig väldigt tacksam för att jag faktiskt får uppleva det! Med det sagt blickar jag framåt mot 2018 och tar nya tag! Ta hand om er allihop! ❤️


(null)Kommentarer
Maya säger:

Hej! Detta kanske är en "privat" fråga men jag har funderat kring att utbilda mig till tandhygienist. Jag går fortfarande på gymnasiet så jag har fortfarande tid att tänka igenom mitt framtida yrke, men jag är intresserad av tandvård och framförallt att informera andra kring munhälsa.
För att komma till frågan så är jag lite osäker på yrket just pga. lönen. Vad jag har läst så är lönen rätt låg, men jag undrar ifall du skulle kunna dela med dig utav vad du tjänar och vart lönen ligger ungefär för tandhygienister i nutid?

Svar: Hej! Vad roligt att du har funderat på att läsa till tandhygienist! Lönen varierar sig mycket beroende på var i landet man jobbar, hur länge man har jobbat samt om man jobbar privat eller inom Folktandvården. När jag kom ut som nyutexaminerad tandhygienist och jobbade inom Folktandvården hade jag 21700kr i ingångslön. Som ny har man inte så mycket att förhandla om, men nu fem år senare så har jag ökat min lön rejält sedan jag lämnade Folktandvården och jobbar privat. Jag vill inte skriva ut den specifika summan men jag ligger någonstans mellan 25-30.
Louise

2018-01-09 | 20:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback