Turister i Prag

Godmorgon! Att få ställa om till vintertid är ju helt klart den bästa tidsomställningen, den där "extra" timmen gör sitt lilla!

Just nu står vi på flygplatsen i Prag och väntar på att få checka in våra väskor. Vi har haft det hur bra som helst här i Prag men nu längtar vi båda hem till vår lilla skrutt!

Prag är en väldigt fin stad och vi har turistat runt på det gamla goda viset, dvs med en en riktig karta, haha! De har jättemånga gamla, välbevarade byggnader i staden så vi har haft en del att kolla på. I torsdags strosade vi mest runt och kollade läget efter att vi checkat in på hotellet och i fredags gick vi en längre tur över Karlsbron upp till slottet. Det var Tjeckiens nationaldag i fredags också så det var en hel del folk på stan om man säger så! Igår fick det bli en shoppingdag. På förmiddagen åkte vi ut till en stor outlet där jag fyndade ett par nya löparskor från Asics samt en skjorta och en tröja från Ralph Lauren. På eftermiddagen åkte vi tillbaka in till hotellet och sedan promenerade vi bort till en stor galleria där det blev en del shopping för Rickard.

Jag kan varmt rekommendera Prag för er som inte varit där! Känns som en blandning mellan Stockholm, Göteborg och Oslo! Jättetrevlig lokalbefolkning, supergod mat och framförallt väldigt prisvärt!