Turister i Prag

Godmorgon! Att få ställa om till vintertid är ju helt klart den bästa tidsomställningen, den där "extra" timmen gör sitt lilla!

Just nu står vi på flygplatsen i Prag och väntar på att få checka in våra väskor. Vi har haft det hur bra som helst här i Prag men nu längtar vi båda hem till vår lilla skrutt!

Prag är en väldigt fin stad och vi har turistat runt på det gamla goda viset, dvs med en en riktig karta, haha! De har jättemånga gamla, välbevarade byggnader i staden så vi har haft en del att kolla på. I torsdags strosade vi mest runt och kollade läget efter att vi checkat in på hotellet och i fredags gick vi en längre tur över Karlsbron upp till slottet. Det var Tjeckiens nationaldag i fredags också så det var en hel del folk på stan om man säger så! Igår fick det bli en shoppingdag. På förmiddagen åkte vi ut till en stor outlet där jag fyndade ett par nya löparskor från Asics samt en skjorta och en tröja från Ralph Lauren. På eftermiddagen åkte vi tillbaka in till hotellet och sedan promenerade vi bort till en stor galleria där det blev en del shopping för Rickard.

Jag kan varmt rekommendera Prag för er som inte varit där! Känns som en blandning mellan Stockholm, Göteborg och Oslo! Jättetrevlig lokalbefolkning, supergod mat och framförallt väldigt prisvärt!


På flyget.

Godmorgon! Jag och Rickard sitter nu på planet mot Prag. Känns som att det var nyss vi bokade den här redan, hösten har verkligen gått fort! Det blir en liten bröllopsresa för vår del och utan Ruth den här gången. Hon ska tillbringa tiden med farmor och farfar samt mormor och morfar Stefan så henne kommer det inte gå någon nöd på! Värre blir det nog för mig och Rickard, hehe!

Jag har inte varit i Prag förut så det ska bli spännande att se staden, alla som jag känner som har varit där verkar väldigt nöjda med besöket! Vi har väl inga direkta planer egentligen mer än att se oss runt, shoppa och äta gott! Det ska bli mysigt att umgås bara jag och Rickard!


Påfyllning av energi

Godkväll på er! Det känns alltid lika skönt när man lyckas klämma in ett träningspass efter jobbet, trots att man slutar sent! Jag och Rickard var iväg och körde Fight Fit tillsammans med några vänner förut och det lär kännas i kroppen imorgon för min del i alla fall, hehe! Nu är det dock duschen och sedan sängen som gäller för min del!

Tjejhelgen tillsammans med Johanna, Sarah och Anette blev hur bra som helst! Vi bodde hemma hos Sarah i Åtvidaberg och jag säger bara wow, vilket fantastiskt fint hus hon och hennes man har renoverat upp! Det var som att kliva in i en inredningstidning! Det var så himla roligt och mysigt att träffa tjejerna igen och det var som att vi bara tryckte på play från där vi pausade senast för tre år sedan! Vi har pratat, pratat och pratat! Och skrattat, gråtit, umgåtts, ätit supergod mat, varit ute till Sarahs sommarstuga och spanat in den och sedan pratat ännu mer! Tack för den bästa helgen på mycket länge tjejer!