Iphone och megaförkylningar.

Godmorgon! Jag halvligger på ett täcke på golvet här hemma medan Ruth röjer runt omkring mig. Hon snackar på för fullt, mycket mamamama, papapapa, dadadada, jajaja samtidigt som hon grejar med sina leksaker. I måndags kväll var det dags för mig att bli sjuk (Rickard sant flertalet av våra vänner har gått runt och varit förkylda så jag hade väl egentligen bara gått och väntat på det) och om jag blev sjuk. Hög feber, snorig och halsont med betoning på ont! Nu är jag feberfri igen i alla fall och idag har jag Ruth själv igen (Rickard fick vara hemma igår och så har Annika och Göran varit så snälla och hjälpt oss att vara barnvakt). Det märks dock på kroppen och orken att man inte är helt återställd än, så just nu är jag väldigt glad att lilla fröken Hedqvist är på bra humör och sitter och grejar själv!

I måndags fick jag äntligen tillbaka min mobil! Ni vet den som enligt Macforum i Karlstad inte gick att konstatera vad felet var, absolut inte gick att göra några felsökningar på och som inte gick att laga, den telefonen är nu lagad fast av Halebop istället! Behöver jag säga att jag är glad att jag inte lyssnade på dem på Macforum och köpte en ny för 3500kr? Tur att man litar på magkänslan ibland! Nu är jag i alla fall väldigt nöjd att ha min kära mobil med fungerande kamera igen!


Bruce Springsteen

Igår efter lunch tog jag och Rickard tåget ner till Göteborg för att gå och se Bruce Springsteen och The E Street Band när de spelade på Ullevi. Vi fick biljetterna och en hotellnatt av min farbror med familj i bröllopspresent. Bruce Springsteen är en av mina absoluta favoritartister och på min ej uppskrivna Bucketlist har jag alltid velat se honom live! Det blev en grym kväll och trots lite regn så var stämningen ändå på topp! Vi är så glada och nöjda både jag och Rickard att vi kom iväg! Lyckan för mig blev ju total när de framförde min favoritlåt I'm on Fire (om jag måste välja en enda låt som är dem enda jag får lyssna på skulle det vara den)! Tack Bruce för en fantastisk upplevelse!


Midsommar

Hej på er! Jag kikar in och hoppas att ni alla har haft en mysig och rolig Midsommarafton, oavsett väder!

Vi var ett stort kompisgäng som firade Midsommar hemma hos Jesper och Johanna. Vi hade knytis och så körde vi olika lekar och tävlingar under dagen och kvällen. Ruth var med och hon var helnöjd med att det fanns många där som ville leka och hålla. Dessutom var Emmas och Stevens mopsar Melker och Nelson med och då var lyckan gjord! Tack för en jätterolig dag och kväll allihop!

Ruth laddar upp!