Överraskningsfest.

Goddagens! Då var den här veckan snart slut! Jag sitter i soffan med en kopp te och försöker hålla ögonen öppna medan Ruth hoppar för fullt i sin hoppgunga. Rickard är iväg och spelar badminton som vanligt på söndagar. Vi ska iväg på kalas för min kusin sen vid två men i övrigt har vi inga planer för dagen och det känns skönt!

Igårkväll överraskade jag, Linnéa, Anna, Karin, Sandra och Elinor AnnaSofia som nu har tagit sin socionom-examen. Hon trodde att hon skulle komma hem till mig och umgås med mig, Linnéa  och Anna, vilket hon i och för sig gjorde, men som jag skrev ovan så anslöt fler! Vi hade pyntat och köpt present, vi köpte hem mat och sedan satt vi och pratade ocv skrattade hela kvällen! Det var så roligt och mysigt att ses och umgås allihop i gamla tjej-gänget!




The Best Day of The Week.

Godmorgon! Här har vi haft morgon sedan Rickard gick till jobbet strax efter sju imorse. Vi ligger dock kvar i sängen och drar oss, Ruth snackar för fullt både med mig och sin kanin. Nu är det väl dock snart dags att ta sig upp ifrån sängen och ta tag i den här dagen! Löpning och styrketräning är det som står på schemat för dagen, annars har vi inte så mycket inplanerat! Jag storstädade här hemma igår, skönt att ha det gjort inför helgen.

Igår var vi på BVC för 6-månaderskontroll hos läkaren. Allt såg jättebra ut, hon följer viktkurvan som hon ska och ligger över medelkurvan gällande längden, hon kommer antagligen bli lång tror de. Hon fick även andra omgången av vaccinationen som vi påbörjade vid tre månaders ålder. Sista omgången får hon när hon fyller ett år. Läkaren rekommenderade att vi ska börja ge henne välling innan hon somnar för kvällen och att det kanske kan hjälpa till att förbättra sömnen lite igen. Det vore ju inga fel!





Mallorca.

Nu ikväll har vi bokat en veckas semester till Alcudia, Mallorca! Vi reser i slutet av september och det blir hela lilla familjen tillsammans med Amanda, Jonathan och barnen och Elinor, Christoffer och Nils. Det ska bli så himla roligt! Vi valde ett väldigt familjevänligt All Inclusive-hotell som ligger drygt 400 meter från den jättefina Alcudia-stranden. Det är ingen av oss i sällskapet som har varit till Mallorca så det ska bli extra roligt! Längtar som bara den!