Babycafé.

Goddagens! Jag tyckte att gårdagen segade sig fram i ett snigeltempo medan dagen idag istället har susat fram. Jag och Ruth startade dagen med vår vanliga PW och idag var det riktigt skönt att vara ute och gå i solen, den värmer fortfarande ordentligt! Efter en snabbdusch och lunch promenerade vi bort till Öppna Förskolan och baby-caféet de har där varje onsdagseftermiddag. Ruth sov första timmen men sen vaknade hon allt till och hängde med kompisarna Svea och Alma i babypölen. Svea är tre månader äldre än Ruth och mellan Ruth och Alma skiljer det bara fem dagar. Det är väldig roligt att komma iväg så här och träffa andra föräldrar och barn. Jag har kommit till det stadiet nu att jag börjar tycka att det är skönt att ha åtminstone en sak planerad varje dag. Det är ju så klart skönt att bara skrota runt hemma också men det känns bra om vi tar oss ut från huset dagligen. 

Mys i sängen imorse och lilla lammet innan vi stack ut på vår PW.


Häng i babypölen med Alma och Svea.

Vinterkläder.

Häromveckan när jag och Ruth bodde hos mamma och Stefan i Karlstad så tog jag mig en vända på stan i hopp om att hitta en overall åt Ruth som hon kan ha nu under vintermånaderna. Det kändes som att jag gick i genom varenda tänkbar affär och kände och klämde utan att hitta något! Men tillslut så hittade jag äntligen en overall som verkade vara av bra kvalitet inne på Lindex. Den fick följa med hem och jag känner mig helnöjd med köpet! Nu ska jag bara hitta något bra underställ, gärna i ull. Om någon av er har några tips så är de varmt välkomna!
Födelsedagsmiddag, bebis-mys och trädgårdsfix.

Hej på er! Måndag igen, den där helgen försvann i ett nafs! Här inne har det ekat lite tomt då vi har haft fullt upp i helgen, allt från födelsedagsmiddag till trädgårdsfix! 

I fredags startade vi dagen med ett besök hos BVC, det var dags för ny viktkontroll för Ruth. Allt såg bra ut och hon fortsätter att gå upp i vikt och växa som hon ska, tummen upp för det! Nästa gång hon ska dit är det dags för tre-månaderskontroll (!) och då ska hon vaccineras mot de vanliga barnsjukdomarna samt hepatit B. På kvällen var vi hembjudna till Steven och Emma på födelsedagsmiddag för Steven. Emma hade lagat supergoda fajitas till middag och bakat kanelbullekladdkaka till efterrätt! Och ja, den var så himmelskt god som den låter! Det blev en jättetrevlig kväll med musikquiz och Risk!


På lördagen så hälsade vi på hos Marcus, Emelie och barnen en sväng. Vi ville säga hejdå då de åkte till Cypern idag (absolut inte avundsjuk). Det blev lite kusinmys innan vi åkte hem en kortis , vände i stort sett i dörren för att promenera hem till Elinor och Christoffer och hälsa på deras lilla fina son Nils som föddes för lite mer än en vecka sedan. Det var så roligt att få träffa honom, så otroligt liten och söt! Ruth som är drygt två månader äldre än Nils kändes helt plötsligt jättestor! På kvällen sen kom Jonathan, Amanda och Miranda hit på middag. Perfekt avslutning på en jättebra dag! Det är så himla roligt att se hur Miranda grejar med och tar hand om Ruth. När Ruth låg i sitt babynest så satt Miranda bredvid och klappade henne på huvudet, pussade på och pratade med henne. Så himla fint att se! 

Igår fick det bli en fixardag här hemma! Vi turades om att träna, först var Rickard iväg och spelade badminton och på eftermiddagen fick jag sticka ut på en PW med Linnéa. Innan det krattade jag ihop alla (förbaskade) äpplen som Rickard sedan lassade upp på släpet innan han klippte gräsmattan. Det var förhoppningsvis sista gången vi gjorde det för i år!

Magträning tillsammans med pappa!