Ruth, tre månader.

I måndags blev Ruth tre månader gammal, tiden går så otroligt fort! På ett sätt känns det som att hon nyss kom och på ett sätt känns det som om det var evigheter sen! I tisdags var det dags för tre-månaders vaccinet. Det gjorde ont i mamma-hjärtat när de gav henne sprutorna i låren och hon blev så ledsen, jag var väldigt glad att Rickard var med så att vi kunde hjälpas åt att trösta. Ruth klarade sig från feber i alla fall, hon var lite kinkig resten av dagen men i övrigt gick allt bra!

Det har hänt så himla mycket med henne bara den senaste månaden! Hon är inget litet spädbarn längre utan en överlag väldigt glad och nöjd liten tjej som spricker upp i ett stort leende när hon ser mig eller Rickard, som jollrar och "pratar" på för fullt, som har upptäckt sina händer och nu börjar få in ögon-hand-koordination, som nu är mycket mer stadig i nacken och orkar hålla upp huvudet själv om man håller henne i sittande ställning och som nu försöker vända sig själv från rygg- till magläge. Det är så häftigt att få vara med på den här utvecklingsresan hon gör, det händer nya saker varje dag!

Från att vara den här lilla plutten,

Till att bli den här lilla medvetna tjejen!Köksrenovering pågår!

Idag promenerade jag bort till Rickards jobb lagom tills att han skulle sluta. Vi åkte direkt vidare för att kolla på tak till köket och vi bestämde oss snabbt för att vanligt vitt trätak. Vi hittade också golv- och taklister som föll oss i smaken, tror att allting kommer bli så himla bra när det är färdigt!
Nedan kommer ett gäng bilder på köket innan renoveringen började samt ett gäng bild tagna idag när vi var där och kollade läget. Snickaren jobbar på bra!

Före:Pågående:
Snickaren har breddat öppningen in till köket (ganska smal ingång där förut).
Han jag rivit ut det gamla köket och tagit bort det mesta av kaklet.


Han har rivit bort den gamla väggen som var vid utgången ut till trädgården.

Och tagit bort väggen och öppnat upp där det förut var ett kombinerat förråd/städskrubb innan källardörren.

Bild på skifferkaklet samt klinkergolvet vi har valt!

Mamma-fighten.

Godkväll på er allihop! Ursäkta bristen på inlägg de senaste dagarna, det har varit fullt upp i och med att köksrenoveringen nu är i full gång och att vi har flyttat hem till Rickards pappa tillfälligt. Idag har jag dessutom påbörjat mamma-fighten. Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag och Rickard i augusti förra året körde World of Shape's Fitness-fighten? Det här är typ samma upplägg fast för nyblivna mammor så kost och träningsövningar är anpassade efter att man har fått barn. Idag var första dagen av 30 och det känns bra att jag nu kommer komma gång ordentligt med träningen! Varje dag kör man 20 minuter cardio och 40 minuter styrka. Nu de första dagarna så är övningarna speciellt anpassade för att man ska hitta tillbaka till sina inre magmuskler samt bäckenbottenmuskulaturen, tummen upp för det för de musklerna är inte vad de har varit om man säger så! Så nu taggar jag att bygga upp en stark kropp igen, wish me luck!