Regn och rusk.

Det var ju trist att vakna upp och höra att det regnar ute! Men jag kan ta en dags regn om prognosen håller vad den lovar resten av veckan då det ser ut att bli jättefint väder! 

Måndag, ny vecka och nya tag! Jag ska ta och snabba på lite här hemma, har en förmiddagsdejt hemma hos Jossan vid halv elva och innan det tänkte jag svänga förbi jobbet en snabbis och lämna av en sak. Hoppas att ni allihop får en bra start på veckan trots skitväder!

Någon som ska ligga nära magen så fort tillfälle ges!

Härlig helg.

Hej på er! Hoppas att ni har en skön helg allihop! Jag ska alldeles strax sticka iväg till Jysk och köpa mig en ordentlig solstol som jag kan ligga och slappa i nu när sommarvärmen tydligen är på ingång! 

Vi har haft en väldigt bra helg! Igår när vi kom hem från Karlstad körde vi en vända till tippen och tömde släpet från allt trädgårdsavfall som vi fyllt det med de senaste veckorna. Efter det stack Rickard iväg och kollade på fotboll och jag grejade här hemma i trädgården, klippte gräset och trimmade. Det tog dock lite mer kraft än vad jag trodde så Rickard fick ta hand om mig i skuggan när han kom hem, matade mig med frukt, vatten och isglass! På kvällen sen promenerade vi hem till Johan där det vankades grillkväll. Toppenbra avslutning på lördagen med bästa sällskapet och riktigt god mat!


Fredag och lite nytt i garderoben

Äntligen fredag och helg! Idag lyckades jag somna om och vaknade för drygt tio minuter sedan, så skönt med sovmorgon! Jag har inte heller några direkta planer eller måsten nu under dagen vilket känns skönt. Jag ska luncha med Rickard sen vid tolv och när  han slutar jobbet sen bär det av till Karlstad på direkten för att hämta vagnen! Ni kan ju gissa vem som har längtat efter detta, hehe? Vi ska på bio ikväll också tillsammans med min mamma, så vi sover över i Karlstad. Mysig start på helgen!

Jag hade en bra dag igår, lite lugnare än i onsdags. Jag städade här hemma och sen låg jag faktiskt bara och läste och slumrade om vartannat tills Rickard kom hem till jobbet. På kvällen hängde jag med honom och kollade på fotboll en sväng innan vädret blev för dåligt! Vi träffade i alla fall Jonas där som är hemma i stan för en liten visit innan han kommer tillbaka för semester om några veckor! Vi ska träffa honom och Christian på söndag förhoppningsvis, grilla lite och prata ikapp! Man träffar dem inte så ofta längre, Jonas bor och jobbar i London för tillfället och Christian reser runt över hela världen med sitt jobb, så man får passa på!

 
Några bilder på de nya kläderna jag köpte i början av veckan, allting från H&M.
Två amningslinnen och fyra amningstoppar.
En vanlig enkel klänning och två sköna, somriga byxor att glida omkring i.