Kalas och grillpremiär.

Godmorgon på er! Jag sitter på tåget ner till Göteborg i skrivande stund. Det är dags för en ny nätverksträff för nyutexaminerade tandhygienister (vi har två stycken varje halvår) så jag blir bara där över dagen. 

I helgen har vi firat pappa och Christian som båda två fyllde år förra veckan. Vi var hemma hos pappa och Rosi i fredags där de bjöd på mat. De har precis renoverat sitt kök och det blev så grymt fint! Det väckte åter mitt sug att renovera vårt kök (vårt kök är verkligen inte fint), längtar tills om 1-2 år när vi förhoppningsvis kommer göra det!
I lördags kväll blev det grillpremiär (i alla fall för min del) hemma hos oss tillsammans med vänner. Det var vårt gamla gäng från högstadiet som träffades igen och vi hade en jättetrevlig kväll, det var så roligt att träffas igen! Dock var de som tyvärr inte kunde vara med saknade!
Kronisk trötthet?

Vilken dag hörrni! Jag är glad att jag faktiskt tog mig hem i från jobbet idag! Jag har sovit uruselt de senaste dagarna vilket har resulterat i en extremt trött Louise! Jag skojar inte när jag skriver att jag bokstavligt talat både har sett ut som och känt mig som en zombie idag! Kronisk trötthet självdiagnostiserar jag mig med idag. 

Trots extrem trötthet tog jag mig i alla fall hem (allsång och kylan i bott i bilen kan rädda vilken zombie som helst) där jag i stort sett vände i dörren och stack ut och sprang. Sitter ute på verandan och inväntar Rickard som också är ute och springer. Kommer ni ihåg våra nya PAX-garderober som vi köpte och som det tog oss typ fyra månader att bygga ihop (jag, Rickard och att bygga Ikea-möbler är inte riktigt meant to be)? Nu är vi lite wild and crazy här igen och har köpt ett nytt skrivbord samt en kontorsstol till samma rum som garderoberna står i. Får se hur lång tid det tar för oss att få ihop de här möblerna!
Är så nöjd med mina nya löparskor från Nike!Kalasfirande och finbesök.

I fredags kväll var vi hembjudna till Karro och Krister på fest, Krister fyllde år i fredags och då bjöd de på en supergod trerättersmiddag hemma hos sig tillsammans med några vänner till dem som vi inte har träffat tidigare! Vi hade det hur roligt som helst, satt och pratade och skrattade till sent på natten!
Enda bilden jag tog, Karro skulle fläta Björns hår!

På lördagen fick jag finbesök av min fina Johanna! Hon tog med sig det fina vädret hit och efter att vi ätit lunch satt vi ute resten av eftermiddagen i solen och fikade, pratade och skrattade i flera timmar! Tack för att du kom vännen!