On The Road Again.

Nu är vi på väg hem igen efter en toppenhelg i Göteborg hos Sandra! Det var synd bara att Sandra var tvungen att jobba igår men vi syns ju snart igen som tur är!

Igår efter att vi vaknat och gjort oss i ordning så tog vi spårvagnen in till stan där vi strosade runt i några timmar, shoppade, lunchade och fikade. Innan vi åkte hem igen svängde vi förbi Liseberg och hälsade på Sandra som jobbade på för fullt. Vi hade bokat bord på en Tapas-restaurang, Cicero, på kvällen och maten där var sjukt god! Synd bara att servitrisen vi fick inte riktigt verkade vara bekant med uttrycket service-minded! Jaja, mätta blev vi i alla fall och efter maten gick vi ut och dansade och hade en sjukt bra kväll! Men med världens bästa tjejkompisar kan det inte bli annat än bäst!


Tjejhelg i Göteborg.

Äntligen är den mycket efterlängtade helgen här! Igår efter jobb och skola styrde jag, Linnéa, Anna, Karin och Elinor bilen ner mot Göteborg och Sandra! Den här tjejhelgen har varit inplanerad ett bra tag och vi allihop har längtat som bara den! Igår när vi kom fram så blev det myskväll här hemma hos Sandra och idag vankas det först shopping på stan och ikväll har bi bokat bord på en Tapas-restaurang, Cicero, där vi ska fira Linnéas födelsedag i efterskott! Efter middagen blir det utgång. En toppendag med de bästa tjejerna!
Dag 30/30!

Jag klarade FitnessFighten! Nu har det gått 30 dagar och jag är så stolt över mig själv och Rickard att vi genomförde det här! Jag hade en liten svacka där i mitten när jag inte ville annat än att ge upp men då peppade Rickard! 

Viktmässigt har det inte hänt överdrivet mycket för min del, jag har gått ner 2,5 kg. Först var jag väldigt besviken över detta för det är så inpräntat att det är på vågen som allt ska synas. Men tack vare mätning och före- och efterbilder så kan jag se att en hel del har hänt under de här trettio dagarna, jag har fått muskler istället! Min kondition har blivit mycket bättre och när jag sprang 4,5 km nu senast så slog jag nytt rekord och sprang på 22,21 minuter! Min energi och ork har också förbättrats och det viktigaste av allt för min del är att jag har blivit av med mitt sockerberoende! 
Jag kan varmt rekommendera FitnessFighten och jag har anmält mig till deras fortsättningsprogram så på måndag fortsätter det träningen! I skrivande stund befinner jag mig i Göteborg hos Sandra tillsammans med tjejerna (den här helgen har varit min morot heeeela månaden) så jag har inte tillgång till datorn med mina före- och efterbilder men jag funderar på att lägga upp dem när jag kommer hem. 
Mina resultat:
Vikt; -2,5 kg
Midja; -10 cm
Rumpa; -8 cm
Lår; -4 cm