Haircut.

Godkväll! Här hemma går ugnen varm i skrivande stund, håller på och bakar för fullt inför helgens 25-årskalas. Det är min fina som fyller 25 år på söndag så på lördag blir det stort kalas här hemma tillsammans med hans familj! 
 
Bortsett från bakning så har dagen till största delen spenderats framför datorn med examensarbetet, jag och Johanna har jobbat på som bara den den här veckan. Nu kan man väl säga att vi är "preliminärt färdiga" med arbetet, vi har i alla fall skrivit allting som man ska ha med. Sen är ju frågan om handledarna tycker att det är bra, vi är helt hundra på att vi säkert kommer få en hel del ändringar att göra, men nu kan vi inte skriva mer för stunden i alla fall. Därför unnar vi oss en dag ledigt imorgon, vilket jag tackar för då jag har en hel del att fixa med här hemma inför lördagen. En lång löprunda står även på schemat imorgon bitti.
 
Imorse var jag hos min frisör och klippte mig och la i ljusa slingor igen, ni anar inte hur bra det känns att vara ljus igen. Nu längtar jag ännu mer efter vår och värme!
 
 
 

SURPRISE!

Idag är det min dag, verkligen min dag! Min 23-årsdag startade på allra bästa sätt med att få bli väckt av Rickard och hans jättefina och bra present! Av min älskling fick jag en shoppingdag, och jag vet att den presenten verkligen kommer från hjärtat eftersom att han inte är överdrivet förtjust i shopping vanligtvis! *Ler* Förmiddagen tillbringades framför datorn och med min kära vapendragare Johanna i hörlurarna på Skype, som vanligt arbetandes med vårt examensarbetet. Vi skriver diskussion så det står härliga till just nu!
 
När det närmade sig lunch så kände vi väl båda två att koncentrationen och orken sakta men säkert började försvinna och pratade
om att plocka ihop för dagen. Och då, då händer det! Telefonen ringer, dolt nummer! Det kändes som om hjärtat hamnade enda uppe i halsgropen på mig och varför då kanske ni undrar? Jo, i vintras sökte jag en tandhygienisttjänst i Mariestad och förra måndagen ringde de och frågade om jag ville komma på anställningsintervju vilket jag självklart ville! I onsdags rullade jag iväg i vår röda pärla ner till Mariestad för intervju och de var hur trevliga som helst, jag tyckte att allting kändes jättebra verkligen! Men på samma gång så blir man ju jättenervös för hur det ska gå ändå, jag ville verkligen ha den tjänsten av hela mitt hjärta. Innan jag åkte därifrån så sa de att de skulle höra av sig senast nästa fredag. Så jag trodde verkligen inte att de skulle ringa idag och när det då ringer och är dolt nummer, ja ni kan ju tänka er hur nervös jag blev! Det var i alla fall de som ringde och de frågade om jag ville börja jobba hos dem!
 
Haha, jag fattade inte först att hon erbjöd mig jobbet så jag var tyst i flera sekunder innan jag typ stammade fram: "Ni menar att jag får jobbet?" och när hon svarade jag så hade jag kunnat springa tre marathonlopp på raken kan jag lova, så glad blev jag! Jag tackade ja så nu är jag med jobb! Jag kommer ju självklart inte börja jobb förrän jag har fått min legitimation men ni anar inte hur glad jag är för detta, en fast heltidsanställning, det känns så bra! Den absolut bästa födelsedagspresenten!
 

Sixten och Morrison

Haha, älskar de här två klippen från Simon's Cat då det verkligen är som att se Sixten och Morrison!