Mot Kreta!

Nu sitter jag, Rickard, Emma och Steven på Arlanda och väntar på flyget som tar oss till Kreta om två timmar! En vecka med sol, bad, värme och god mat och dryck väntar, jag kommer njuta till max! Vi hörs om en vecka! 

SEEEEEMESTER!

ÄNTLIGEN SEMESTER! Som jag har längtat! En vecka med sol och bad på Kreta tillsammans med min fina och Emma och Steven är ju helt klart en ruskigt bra inledning på semestern också! Imorgon natt bär det av upp till Arlanda och klockan 06.05 på söndag morgon går planet och sedan är det jag som tänker försöka få lite färg och jobba bort likblekheten som jag lider av! *Flinar*
 
Nej men om jag kanske skulle ta och försöka packa ihop det mesta så att det är gjort, imorgon kommer jag inte ha så mycket tid för då vankas det en liten shopping-tur till Karlstad tillsammans med Anna, Linnéa och Ida!
 

We Don't Waste no Precious Time.

Hallå där! Nu är jag inne på slutspurten av mina sista arbetspass, bara två öppningar och ett skarvpass kvar! Dock är det ju tyvärr de här sista passen innan semestern som nästan är värst, eller som i alla fall är ruskigt långsamma, eftersom att man längtar så mycket efter att få sluta! Men imorgon har de lovat sol och 26 grader så det blir en löprunda hem från jobbet och sedan är det jag som tänker ligga och sola!
 
Ikväll blir det myskväll med min fina, han åker nämligen iväg på domarkurs i Örebro onsdag-lördag, så jag blir ensam här hemma nu de sista dagarna innan resan. Inte så roligt eftersom att jag hatar att sova själv, men jag får helt enkelt härda ut och hoppas på att dagarna går fort!