Mandibularblockad.

Godkväll! Ännu en ny vecka, tiden bara susar iväg! Jag är i alla fall klar med det ena temaarbetet som ska lämnas in så det känns bra och nu är det bara att fortsätta med allt det andra! Men inte ikväll, nu lägger jag upp fötterna på bordet och kikar på ett avsnitt av Lie to Me innan det blir sängen!

Idag i skolan hade vi en förberedande övning inför onsdagens mandibularblockad. Vi ska alltså lägga anestesi (beödvning) så att den nerven som bedövar alla underkäkens tänder, på sin halva, blockeras och på så sätt blir bedövad. Vilken skillnad det är nu gällande hur lugn man känner sig jämfört med när man skulle lägga infiltrationsanestesi första gången! Då var jag så nervös så att jag mådde illa. Tack och lov har man aningens mer kött på benen nu och det ska bli spännande på onsdag! Imorgon har jag i alla fall tänkt sova över hos mamma och stanna kvar i biblioteket på eftermiddagen och plugga lite, lika bra så att man får så mycket som möjligt gjort!


I eftermiddags fick vi öva ett lägga bedövning på apelsiner, som skötte sina roller som patienter ypperligt! *Flinar*

Planera mera.

Jag har precis gjort klart en planering inför kurserna vi läser nu, för att få en liten bättre översikt över allting man ska ha gjort innan slutet på denna långa period. Men nu tar jag kvällen och tänker slappa i soffan en liten stund innan det är dags för sängen. Imorgon är det jobb mellan 08.00-16.00 och direkt efter det är det kalas för min andra lillkusin Love som fyller tre år på tisdag. Fullspäckat schema med andra ord!

Jag har börjat fundera på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent, snart är det ju faktiskt dags! jag har kikat lite smått på bl.a. en gratängform från Gerbera samt tallrikar från Mateus.Vill dock ha gratängformen antingen i turkost eller beige/sandfärgad. Tallrikarna ska vara turkosa och sedan vill jag ha mindre assietter i samma modell fast också beige/sandfärgade.

Äntligen helg!

Tjenixen! Jag fick lite påbackning idag från några klasskamrater som tyckte att jag var dålig på att uppdatera bloggen och tyvärr kan jag ju inte annat än att hålla med, men det blir tyvärr så de dagar vi är i skolan men jag ska försöka bättra mig!

Nu är det äntligen fredag och äntligen helg! Trots att helgen främst kommer bestå av plugg och jobb så ska det ändå bli riktigt skönt att bara få slappa lite också! Vi fick sluta lite tidigare i eftermiddags och så fort jag kom hem drog jag fram dammsugaren och storstädade här hemma. Efter det blev det en powerwalk och nu känner jag att jag verkligen kan ta helgen. Godispåsen ligger här bredvid mig och väntar tillsammans med några avsnitt av Lie to Me, jättebra serie som kan jag tipsa om!