Explosion.

Sov dåligt inatt också så det var lite tungt att gå upp när klockan ringde vid halv sex. Började jobba klockan sju och idag var det ett helpass som gällde, 07-16. Men jag går hellre upp tidigt och får sluta tidigt, för ja, fyra är tidigt om man jämför helpassen 12-21 eller 13-22, så det här var rena lyxpasset för mig! *Flinar* Idag har det ju dock varit ruskigt varmt uppe på jobbet och det var varmare inne än vad det var ute, så när jag skulle springa hem efter jobbet så var det nästan skönt att komma ut från restaurangen. Men efter hundra meter så var det inte så skönt längre, det kändes som om huvudet skulle explodera av värme när jag stapplade in genom dörren.

Nu är jag ledig i två dagar och jag tänker verkligen ta tillvara på de dagarna kan jag lova för sedan väntar många och jobbiga pass för min del. Så imorgon vankas den en springtur med Hassel, en mil har vi planerat att springa, får se om jag överlever! *Ler* Ska även ta en sväng på stan och köpa nytt akvarellpapper så att jag kan måla, har massor utav inspiration nu så jag längtar!


Tummen upp för inspiration.


Time for Bed.

Japp, ni läste rätt, det blir strax sängen för mig. Är så otroligt trött, vet inte riktigt vad det har varit med mig idag, har känt mig trött, hängig och allmänt seg med ben tunga som bly. När jag gymmade imorse med Linnéa så kändes allting helt okej, men när jag väl skulle upp och jobba så gick luften ur mig och idag när jag gick hem från jobbet så kände jag mig väldigt missnöjd med min insats, eller snarare brist på sådan. Jag kunde inte koncentrera mig och orken fanns verkligen inte där. Men jag tog mig hem, bytte om och gick iväg och körde ett spinningpass som heter duga. Och nu är jag helt slutkörd.. Börjar dessutom jobba vid sju imorgon bitti, så jag hoppas på att mer sömn ska ge mig mer energi och förhoppningsvis blir morgondagen bättre!

See you later!


100626.

Midsommarafton hemma hos Karin igår blev mycket lyckad och det bjöds på väldigt god mat och en fantastisk cheesecake till efterrätt! Det blev så klart mycket prat, skratt och en hel del London-berättelser eftersom Karin och Sandra precis har kommit hem därifrån!

När det är så fint väder ute (ska bli ännu bättre imorgon tydligen) så är inte blogglusten så stor, men fotograferings- och målarlusten har kommit tillbaks ordentligt så nu kommer jag försöka ta med mig kameran så ofta som möjligt. Nytt akvarell-papper ska även inhandlas, har fått massor av inspiration och längtar verkligen efter att måla nu.
Nu blir det dock film-mys här hemma, en skön, slapp lördag helt enkelt.