Haircut.

Godkväll! Här hemma går ugnen varm i skrivande stund, håller på och bakar för fullt inför helgens 25-årskalas. Det är min fina som fyller 25 år på söndag så på lördag blir det stort kalas här hemma tillsammans med hans familj! 
 
Bortsett från bakning så har dagen till största delen spenderats framför datorn med examensarbetet, jag och Johanna har jobbat på som bara den den här veckan. Nu kan man väl säga att vi är "preliminärt färdiga" med arbetet, vi har i alla fall skrivit allting som man ska ha med. Sen är ju frågan om handledarna tycker att det är bra, vi är helt hundra på att vi säkert kommer få en hel del ändringar att göra, men nu kan vi inte skriva mer för stunden i alla fall. Därför unnar vi oss en dag ledigt imorgon, vilket jag tackar för då jag har en hel del att fixa med här hemma inför lördagen. En lång löprunda står även på schemat imorgon bitti.
 
Imorse var jag hos min frisör och klippte mig och la i ljusa slingor igen, ni anar inte hur bra det känns att vara ljus igen. Nu längtar jag ännu mer efter vår och värme!