I spenderartagen

Godmorgon på er! Jag och August är något osynkade under nattetid känns det som just nu. Eller synkade och synkade, det känns som att han lyckas tajma in sina matstunder precis när jag sover som djupast så jag går runt och känner mig som ett vrak just nu. Ikväll är det jag som måste lägga mig tidigt!

Annars så rullar dagarna på som vanligt. Igår fick jag tummen ur och storstädade här hemma och det passade ju bra eftersom att vi får besök imorgon av mina syskon med respektive samt pappa och Rosi. Min lillebror Niklas fyller 25 år nästa vecka och på lördag ska vi fira honom och gå ut och äta tillsammans allihop på kvällen! Förutom städning igår så blev det en riktig spenderardag för mig! Jag var på synundersökning och beställde två par nya glasögon (paret jag har nu har jag använt flitig dagligen i över fyra år) och på kvällen beställde jag äntligen en ny IPhone. Det fick dock bli en 7:a, jag är främst ute efter mer lagringsutrymme den här gången vilket den jag har nu i stort sett inte har. 

(null)


35 kg

Det är vad jag rullade framför mig när jag var ute och sprang med båda barnen i syskonvagnen häromdagen. Det var tungt som bara den stundvis men jag tog mig runt hela rundan på 4,5 km och det är jag stolt över med tanke på att det bara var min andra runda efter graviditeten!Nöjd efter löprundan med en glad Ruth som hejade på mig under tiden jag sprang!I tisdags var jag och August på 2-månaderskontroll på BVC och han växer på bra! 6010 gram och 60 cm lång. Precis som sin storasyster ligger han över medelkurvan gällande längden. Det ska bli spännande att se hur långa de kommer att bli! 

Nu är det snart jag som kastar in handduken för dagen, det har varit en rolig men intensiv dag idag! Jag och barnen åkte till Karlstad imorse för att tillbringa dagen hemma hos mamma och Stefan. Vi gick en sväng på stan och jag köpte ett par nya svarta jeans, ett välbehövligt inköp då jag typ bara har ett par jeans som jag använder just nu. När vi kom hem i eftermiddags åkte vi direkt hem till Elinor och Nils där det bjöds påmsoppmiddag. Bra avslut på denna torsdag och nu är jag laddad inför fredag och helg!
Träningsvärk och måndagar

Godmorgon! Någon här hemma (inte jag) bestämde sig för att vi inte skulle börja veckan med en sovmorgon. Vet inte riktigt varför men det känns som om jag inte har sovit överhuvudtaget i natt. August har vaknat vid helt fel tillfällen i min sömncykel och just nu är jag så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen. Hm, det kommer nog bli en spännande måndag. Med rejäl träningsvärk dessutom! Träningsvärken gör mig dock ingenting, den kommer från min första löprunda och den har jag längtat efter! Jag mjukstartade med 2,6 km i ett väldigt lugnt tempo men det kändes så bra att springa igen!Morgonpigg August.