Tre månader som bara försvann

Det är ungefär så Augusts tre första månader känns för mig. Det sa bara poff och helt plötsligt blev han tre månader i fredags. Var tar tiden vägen? Som jag skrev häromdagen, man hinner knappt tänka fredag förrän det är måndag igen! Jag ligger faktiskt redan i sängen och ska strax lägga ifrån mig mobilen och kasta in handduken för denna dag. Kroppen är helt slut efter kvällens Fight Fit-pass och det ska bli väldigt skönt att sova! 

Augusts dop närmar sig med stormsteg och det är en del kvar att fixa och ordna med.  Som den list-älskande människa jag är har jag en hel hög med olika typer av listor över vad som är kvar att göras, när det ska göras och handlingslistor  med mera. Jag känner mig dock ändå något så när i fas och imorgon ska jag försöka få en hel del gjort medan Ruth är på förskolan.

(null)
Vår lilla stora 3-månaderskille och min lilla hjälpreda frän häromdagen när vi bakade här hemma!

Världens starkaste tjej

Igår morse var vår lilla tjej extra pepp på att gå till förskolan! Det är ju inte varje dag som man får klä ut sig till en av sina största idoler, Pippi Långstrump! De firade Astrid Lindgren-dagen igår på förskolan och det var en supernöjd tjej jag hämtade hem några timmar senare.

(null)

(null)

Idag har jag varit iväg till BVC med August för 3-månaderskontrollen. Han växer som han ska vår lilla kille, och han är lång för sin ålder. Han följer i sin storasysters fotspår på den punkten och ligger två snäpp över medelkurvan gällande längden! 65 cm lång och 6,8 kg vägde han idag. Idag var det dessutom dags för 3-månadersvaccinet. Det gjorde ont i mammahjärtat när de stack honom och han blev så ledsen, tur att det gick över snabbt i alla fall! Han har dock varit sliten resten av dagen idag och har sovit mer än vad han brukar göra, lillskrutten! 

(null)


Nymålat

Hej på er! Då var det en ny vecka igen, känns som att man bara hinner säga måndag så är det fredag i nästa stund. Inga fel i och för sig! 

Jag och barnen sitter i soffan och myser en stund nu innan Rickard kommer hem från jobbet. Jag sitter och planerar Augusts dop för fullt, det är dags att börja baka inför dopfikat nu! Precis som vid Ruths dop så kommer vi beställa tårtorna från Ica Maxi men resten av fikat bakar vi själva. Det blir dock inte lika många sorter den här gången som vid Ruths dop, hehe! 

(null)

(null)
Kan inte fatta att den här lilla killen blir tre månader på fredag!

Förra veckan fick jag ett ryck och målade om i vårt sovrum. Jag målade över fondväggen med en läcker gråblå färg (bilderna nedan gör inte verkligheten rätta) och jag blev så nöjd! Vi har pratat lite löst om att på sikt flytta ner vårt sovrum igen så att August kan få ett eget rum och då kommer den färgen passa utmärkt då också!

(null)
Före.
(null)
Efter.