Försmak av sommar och semester

Hej på er! Tacka vet jag alla röda dagar och klämdagar som infaller nu under första halvåret! Jag och Ruth har varit hemma idag och njutit av värmen utrikes vår trädgård. Vi fick sällskap av Karro, Krister, Melker och Annika under eftermiddagen och barnen har lekt, lekt och lekt med vatten som vi har hällt upp åt dem. Tack vare den lediga dagen igår fick vi dessutom mycket gjort i trädgården och nu återstår bara veckans gräsklippning imorgon så är vi med på banan igen. Om det blir lika fint och varmt imorgon hoppas jag att vi kan plocka fram Ruths pool också så att hon kan plaska i den. Hon verkligen älskar att leka med vatten, hon kan greja hur länge som helst med sina hinkar och sin vattenkanna.Imorgon ska vi också iväg en sväng för at köpa en syskonvagn som vi hittat via Blocket! Det blir Emmaljungas Double Viking som är den näst smalaste syskonvagnen på marknaden. Vi är ju helnöjda med vår vagn från Emmaljunga som vi har nu, håller tummarna för att den här blir lika bra! 
Lilla Farmor

Igår förmiddags somnade min älskade lilla farmor in. En riktig kämpe som har funnits där för sin familj i vått och torrt. Fina lilla farmor som alltid lekte med oss, målade mina tånaglar när jag var liten och tjatade om det, lärde mig att spela Kinaschack och som jag kunde sitta och lyssna på i timmar om när hon berättade historier från när hon själv var liten. Hon bakade de godaste bullarna, stekte de bästa köttbullarna och lagade Pitepalt som ingen annan kunde! Om jag någon gång får bli farmor eller mormor så så har jag en solklar ledstjärna! Vila i frid älskade lilla farmor!
Trysil

Hej på er! Då var en ny vecka igång och jag ska strax slå mig ner i soffan och pusta ut efter en lång dag. Jag och Rickard har fastnat för Vem bor här så nu väntar veckans avsnitt med några chokladbollar, det är ju ändå chokladbollens dag! I fredags packade jag, Linnéa, Emma och Anna in oss i bilen och körde upp mot Trysil dit även Malin var på väg. Det vankades en tjejhelg och det blev en otroligt lyckad sådan, har tankat energi för ett bra tag framöver! Vi hade hyrt en lägenhet i Fageråsen på Trysilfjället och där var vi i stort sett helt ensamma! Haha, skidsäsongen har precis avslutats och sommarsäsongen har inte dragit igång än så det var helt dött! Men det gjorde inte oss någonting. Vi har ätit gott, spelat spel, pratat och skrattat massor och i lördags vandrade vi upp till toppen av fjället. Det var fortfarande snö i backarna men solen sken och det var hur varmt och fint som helst! Vi gick upp för en brant skidbacke till en av topparna, sefan hittade bi ett ställe i lä där vi tände en brasa och grillade korv och njöt i solen innan vi vandrade vidare till nästa topp. Jag har aldrig varit i Trysil men det var hur fint som helst, kan varmt rekommendera er som inte varit där att åka dit!