Vår Midsommarafton

Godmorgon! Ruth är inne i en period där hon vaknar väldigt tidigt just nu, 06.30 känns som sovmorgon för en annan för tillfället. För tillfället sitter vi under ett täcke i soffan och myser men strax tänkte vi oss iväg mot Maxi för att lyxa till det med lite färskt frukostbröd. Vid lunch ska vi hem till min mormor dit vi är bjudna på mat, det ska bli mysigt. Min mamma är också där så det blir en liten familjeträff!

Vår midsommarafton hemma hos Jesper Johanna blev jätterolig trots att regnet vräkte ner framemot kvällen! Det blev som planerat massor av lekar, god mat och massor av skratt tillsammans med härliga människor! Vi fick dock bryta upp lite tidigare än planerat då Ruth hade svårt att komma till ro och sova. Så är det ibland tyvärr men jag hoppas att resten av gänget höll på länge och såg till att det blev en sjutusan till fest!
Midsommar

Glad Midsommar på er allihop! Här i Värmland ska det vara mulet och regnigt större delen av dagen (midsommarskräll) men det kommer bli en jättebra dag ändå, det är jag helt säker på! Vi fortsätter vårt traditionsenliga firande hemma hos Johanna och Jesper tillsammans med massor av vänner! Det vankas kransbindning, klassisk sillunch, 5-kamp, smarrig buffé på kvällen och självklart massor av jordgubbar!Bjuder på lite mer somriga bilder från förra helgen istället!

Morgonstund.

Har guld i mund eller vad säger ni? Det var i alla fall vad jag försökte intala mig själv när Ruth vaknade vid 05 och vi sedan gick upp vid 05.30. Jag håller tummarna för att solen spricker igenom molnen och att det blir en varm och solig dag idag för den energiboosten behöver jag! Vad jag egentligen skulle behöva allra mest av allt är att komma ur den lathetsbubbla jag befinner mig i just nu! Jag har hållit igång med styrketräning och promenader riktigt bra från och till under den här graviditeten men den senaste 1,5 månaden har latheten tagit över tyvärr. Nej, det får nog allt ta och bli en långpromenad idag och ett styrkepass till veckan! Morgonmys i soffan framför Bolibompa!Vi har inte så mycket planerat i övrigt den här helgen mer än att Karro, Krister och Melker kommer hit ikväll och grillar. Kul när vi kan träffas och barnen får röja loss tillsammans! Dock tror jag att jag får försöka skrapa till mig en powernap för att orka med dagen med tanke på hur trött jag är redan nu, hehe!Bus i vattenpölen tidigare i veckan!