Semestern rullar på

Hej på er! Jag sitter i sängen och försöker piggna till medan Ruth glatt springer mellan sitt och vårt rum och kommer och lastar av diverse olika leksaker i vår säng. Hon vaknade redan strax före fem nu på morgonen och ville inte somna om så en annan känner sig också lite småtrött. Det har vräkt ner regn från och till under natten och idag gör det faktiskt ingenting. Imorgon ska vi ha kalas för Ruth igen tillsammans med Rickards familj så vi behöver baka och fixa lite här hemma under dagen. 



Semestern rullar på och vi fortsätter att greja här hemma. Planen till veckan som kommer nu är att vi ska försöka bättra på med lite färg på brädfodringarna kring våra fönster. Storkok här hemma står även på schemat. Idag är det bara två veckor kvar till BF så vi känner både jag och Rickard att det skulle vara skönt att få frysen uppfylld med matlådor inför att bebisen kommer. Skönt att bara kunna plocka fram från frysen istället för att ställa sig och laga mat när man samtidigt har två små att ta hand om och nya rutiner att komma in i där i början.



Frukost på sängen á la Ruth!

Ruth 2 år

Idag fyller hon två år, vår älskade lilla, stora tjej! Tiden går så fort och jag älskar varje dag med henne! Ruth är en riktig liten glädjespridare och hon får oss att le och skratta varje dag! Stort GRATTIS vår fantastiska lilla älskling! 




Äntligen helg

Godmorgon på er! Jag har ju semester men trots det är jag riktigt glad för att det äntligen är helg! Rickard har jobbat den här veckan men nu har han semester igen vilket känns så bra! Jag var ju orolig för hur det skulle gå den här veckan med att vara själv med Ruth då jag som höggravid inte riktigt är i mitt esse fysiskt sett, men överlag har det ändå gått över förväntan! Jag har dock fått väldigt mycket hjälp och avlastning från mamma, Stefan, Göran, Niklas och Anna. Tack snälla ni för det! 



I torsdags hade vi nog den finaste och varmaste dagen hittills på semestern! Vi tillbringade dagen ute i vår trädgård tillsammans med mamma, Niklas och Anna och Ruth plaskade runt i sin pool större delen av eftermiddagen! När Rickard slutade jobbet för dagen grillade vi och satt ute i kvällssolen, perfekt avslut på en fin dag! 



Vår lilla jordgubbe! Av två liter så åt väl Ruth nästan en liter själv!