Envis

Hej på er! Jag kom ner för en liten stund sen efter att ha lagt Ruth för kvällen. Den lilla tjejen är verkligen envisheten personifierad! Hon höll inte alls med om att det var läggningsdags och snurrade, vände, vred och ställde sig upp hela tiden under drygt 30 minuter, tills hon helt plötsligt lade sig ner och tvärslocknade. Haha, lilla skruttungen. Imorgon vankas det ett nytt morgonpass med Fight Fit innan jobbet så tant här ska snart gå och lägga sig för att orka upp imorgon när klockan ringer! Får se hur kroppen känner sig för jag har en sjuk träningsvärk efter gårdagens löprunda och det lär väl inte har blivit bättre till imorgon. Men, träningsvärk är bra värk! 
Morgonträning

Hej på er allihop! Hoppas att ni har en fin kväll, imorgon är det äntligen fredag och helg! Vi håller tummarna för att det blir en friskare helg än vad förra helgen blev för vår del i alla fall! 

Idag ringde mitt alarm tidigare än vanligt då jag anmält mig till ett morgonpass med Fight Fit som de har börjat köra på tisdagar och torsdagar. Jag hade tänkt prova redan förra veckan men då Ruth var sjuk då så fick jag ställa in. Men idag så tog jag mig iväg och det var ett tungt pass Malin hade satt ihop, mycket rygg och mage och det lär kännas imorgon när jag ska köra igen! Känslan att komma till jobbet och redan har avklarat dagens träningspass är ju ganska så oslagbar och ännu bättre när man slutar senare och är trött och sliten när man kommer hem.


Så nära.

I fredags eftermiddag blev både jag och Ruth förvånade när pappan i familjen klev in genom ytterdörren en dryg timme innan han egentligen slutade för dagen. Det händer aldrig kan jag lova! Rickard misstänkte först vanliga influensan men några timmar senare insåg vi att han tyvärr inte klarade sig undan magsjukan som Ruth hade tidigare i veckan. Sen tog det väl ungefär ett dygn och så blev jag också dålig sent igår eftermiddag. Det kändes verkligen som om vi snubblade på målsnöret, så nära att klara oss ifrån det men sen så åkte vi dit rejält. Det ända som var tur i oturen var väl att vi inte blev dåliga exakt samtidigt, så vi kunde ta hand om Ruth i skift. Nej, nu får det gärna racka med sjukdomar för familjen Hedqvist tack!En fika på stan med morfar Stefan i Karlstad igår innan jag blev dålig.