Februari = sjukdomsmånad Deluxe

Oj oj oj, vilken månad det här har varit hittills för oss gällande sjukdomar m.m. Jag har inte kunnat träna ordentligt på drygt en månad på grund av diverse olika förkylningar samt magsjukan och nu börjar det klia i kroppen efter att få röra på sig. Min kondition har nog försvunnit helt och jag längtar efter att få komma igång med löpningen igen! För en vecka sedan fyllde jag 27 år och det firades stillsamt här hemma på kvällen tillsammans med Rickards familj. Jag bjöd på färskt bröd med massor av goda pålägg till samt lite fika efter det. I torsdags skulle det egentligen ha kommit upp ett inlägg men det var ett så dåligt WiFi på planet så det kom aldrig upp. Vi åkte nämligen upp till Rickards kusiner som bor en bit utanförr Umeå för att fira Greger som fyllde 60 år. Tyvärr blev lilla Melker magsjuk när vi kommit upp och den där magsjukan spred sig som en löpeld under helgen. Jag hade hoppats på att man kanske skulle ha haft turen att klara sig då vi var sjuka i januari, men icke! I söndags kväll blev jag jättedålig när vi klev in genom dörren här hemma igen.  Jag var dålig fram till lunchtid i måndags och har varit hemma sedan dess. Än så länge verkar det dock som att Rickard och Ruth har klarat sig och det håller vi tummarna för! Jag hoppas på att få kunna jobba imorgon igen. Usch och fy för magsjukan alltså, men nu hoppas vi på nya friska tag igen!Den fina presenten från min man, en högtalare från Sonos!
Wilhelm, Ruth och Melker, tremänningarna.

Sjukvecka och restaurangbesök

Godkväll på er! Vilken vecka det här blev! Jag var hemma och vabbade för Ruth måndag-torsdag och i fredags fick jag ta ut en sjukdag för min egen räknings skull då de där förskolebakterierna inte är att leka med. Idag känner jag mig bättre igen även om halsen inte är helt hundra än. Vår lilla sjukling. Nu är hon äntligen bättre igen och humöret börjar ligga på en jämnare nivå igen!I eftermiddags blev jag och Rickard bjudna på mat på Pinchos i Karlstad som en liten för tidig födelsedagspresent från mamma och Stefan. Jag älskar tapasen på Pinchos och dagens besök var inget undantag. Nu sitter vi i soffan hemma hos mamma och Stefan och laddar upp inför filmmys så fort som Ruth har somnat. Vi sover över allihop och jag och Rickard blir bortskämda då mamma och Stefan tar natten samt morgonen med Ruth. Det tackar man för!


Helgen som avslutades med feber

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er allihop! Vi har tyvärr sjukstuga här hemma (igen, välkommen vabruari, du gör skäl för ditt namn) då Ruth fick feber natten mellan lördag och söndag. Vi tror att det är en kombination av förkylning samt nya tänder som är på gång. Oavsett så är det synd om vår lillskrutta som är sliten. Humöret pendlar därefter såidaf har det varit lite kämpigt. Håller tummarna för att hon snart blir frisk!

I lördags kväll var vi bortbjudna på middag hemma hos Elinor, Christoffer och Nils. Båda barnen var ganska slitna och somnade tidigt men vi vuxna höll igång längre. Det blev en jättetrevlig kväll med fantastiskt god mat och efterrätt tillsammans med bästa sällskapet! Bra uppladdning av batterierna inför en ny vecka!