Gott Nytt År!

Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! ❤️ 2017 blir ett år som jag kommer minnas tillbaka till med väldigt blandade känslor! Året har haft många toppar och dalar. I augusti utökades vår familj med August, älskade lilla August! Sedan dess har tiden bara sprungit iväg och jag har tyvärr inte mått så bra de sista månaderna av det här året. Det är nog ytterst få, egentligen främst bara Rickard, som har märkt av det då jag har försökt ignorera och trycka undan allting. Det är ju aldrig bra att göra så och det har kommit tillbaka och bitit mig rejält nu de sista veckorna. Så mitt enda nyårslöfte till mig själv blir att jag ska ta tag i det här och våga be om hjälp.


Det viktigaste för mig är min familj och mina vänner, är så tacksam för min älskade Rickard och våra två fantastiskt fina barn! Livet med två småbarn är inte alltid en perfekt dans på rosor men det är ändå det bästa som hänt mig! Jag känner mig väldigt tacksam för att jag faktiskt får uppleva det! Med det sagt blickar jag framåt mot 2018 och tar nya tag! Ta hand om er allihop! ❤️


(null)God Jul

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

(null)

(null)

(null)


Julafton förra helgen

Ja, kunde inte julafton varit förra helgen när det kom massor av snö och det var riktigt kallt ute? Trots att det är julafton imorgon har det inte infunnit sig någon riktig julkänsla hos mig än, men det kanske kommer smygandes under dagen! 

Hela familjen ligger fortfarande kvar i sängen, hälften av oss vakna och hälften av oss sovandes. Jag ska strax gå upp och göra i ordning frukost åt oss innan jag sticker iväg och hämtar upp Johanna för förmiddagens Fight Fit-pass. Det känns skönt att starta dagen med ett träningspass då den i övrigt är fullspäckad. Vi ska en sväng på stan och fixa en sista julklapp, jag ska storstäda här hemma, vi ska förbi hos min farbror en sväng och lämna av julklappar och sedan ska jag förbereda lite inför morgondagen. Jag hoppas dock att kvällen kan bli lugn, det skulle vara skönt att bara få sitta i soffan en stund och ta det lugnt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)