Barnvagnspromenader.

Godkväll på er! Här hemma har jag precis landat i soffan och för tillfället sover båda barnen. Jag sitter och försöker peppa och förbereda mig mentalt inför att Rickard ska åka iväg till Malta med jobbet imorgon. Eller han försvinner hemifrån redan i natt så det är väl främst det jag är lite nervös för hur det ska gå. Men det får lösa sig på något sätt. Vi flyttar hem till mamma och Stefan imorgon förmiddag och stannar där tills på tisdag när Rickard kommer hem igen. Jag är en ganska nojig person och feg av mig, rädd för saker som jag inte har provat förut osv, i alla fall när det kommer till situationer med barnen, därav att jag flyr hem till mamma, haha! Jag är sjukt imponerad över alla ensamstående föräldrar eller de föräldrar som jobbar i skift osv, hatten av för alla er! Om två veckor blir det omvända roller för då är planen att jag ska åka utomlands med mitt jobb istället och att Rickard ska vara hemma själv med barnen. Det ska bli spännande för oss allihop!På tal om något helt annat så har jag nu börjat ta mig ut på promenader med barnvagnen och det känns så grymt bra att kunna röra på sig igen! Fick världens lyckorus när jag var ute och gick med August häromdagen, solen sken, nöjd sovande bebis och bra musik i hörlurarna! Längtar så sjukt mycket till att jag får börja springa igen, två månader kvar ungefär!Igår blev det premiär med dubbelvagnen, ensam med båda barnen (alla inblandade överlevde)!

I bebisbubblan

Hej på er! Augusts första vecka sprang iväg och det är nog först nu vi sakta men säkert börjar landa i bebisbubblan. Igår var vi på första kontrollen på BVC och allting såg bra ut, han går upp i vikt som han ska och det gör att jag kan slappna av ordentligt. Ruths första månad i livet är väldigt ångestförknippad för mig då amningen krånglade och hon inte gick upp i vikt alls. Efter detta valde jag att inte amma August utan vi kör med ersättningar fullt ut och det har fungerat så bra för oss! Så när man får bekräftat för sig att han ökar på i vilt som han ska kan en annan också slappna av!Stolt storasyster som gärna vill hålla i handen.Vi har haft en del besök under dagarna och August och Ruth har blivit så bortskämda med diverse fina presenter, tack alla våra nära och kära för att ni kommer och vill träffa vår lilla skatt! Nu till helgen kommer bland annat Niklas och Anna hem för att hälsa på, ska bli roligt att ses igen och jag vet en liten tjej som är taggad på att morbror "Titti" ska komma och hälsa på!Vi fick ett så fint blombud från mina arbetskamrater!

August Josef Hedqvist ❤︎

Klockan 04.37 imorse kikade han äntligen ut vår lilla efterlängtade August! 3910 gram och 53 cm lång, alldeles perfekt och så älskad från första stund! ❤︎