Valborg

Godmorgon på er allihop! Så var Valborgsmässoafton här igen och till skillnad  från påskhelgen här för några veckor sedan så ser det ut som att vi slipper snö i alla fall! Jag har fått sovmorgon idag och ska strax gå ner till lilla familjen för att äta frukost innan jag ger mig ut på en långpromenad. Våra planer för dagen är inte så många mer än att greja ute i trädgården och så ska vi fira Rickards bror Marcus som fyller år idag! Jag har haft migränkänningar hela helgen men det har inte brutit ut utan bara varit  en molande värk i "bakgrunden" som inte vill släppa. Så på grund av det känns det skönt med en lugn Valborg för vår del. Vår lilla solstråle härom dagen!

Veckoupdate

Hej på er! Den här veckan sprang iväg i världens fart! Det är en ruskigt stor skillnad under den här graviditeten jämfört med den första måste jag säga! Då hade jag stenkoll på veckorna och dagarna men nu får jag snarare påminna mig själv om att jag faktiskt är gravid. Jag tänker inte på det på samma sätt även om Mini där inne är så efterlängtad! Jag har dock lite dåligt samvete för att jag inte har förevigat magen som jag gjorde varje vecka förra graviditeten. Tiden och orken har tyvärr inte funnits där, sen finns det även ett annat skäl men det får jag ta en annan gång i ett annat inlägg. Vi längtar oavsett så mycket efter lilla Mini!Veckan har som sagt var sprungit iväg men vi har hunnit med mycket utöver jobb och förskola. Ruth har bland annat både fått luggen klippt av Amanda och så har vi köpt en ny säng åt Ruth. De senaste månaderna har Rickard varit en ängel och dragit ett stort lass här hemma genom att ta alla läggningar och nätter med Ruth då jag inte har fixat att stå böjd över hennes spjälsäng på grund av illamåendet. Hon har dessutom försökt klättra ur sin spjälsäng flertalet gånger och då vi inte kan ta av någon av sidorna kände vi att det var dags för en ordentlig säng. Sagt och gjort, i måndags åkte vi till Ikea och köpte en ny säng åt henne. Hon har sovit i den hela veckan och det har gått jättebra! När vi har lagt henne lägger vi alltid några extra kuddar vid sidan om henne för säkerhets skull. Nu har jag kunnat börjat lägga henne igen då jag kan ligga bredvid henne istället för att stå dubbelvikt över den gamla sängen,  win-win för alla!

Rickard pluggar vid sidan om jobbet just nu för att kunna titulera sig auktoriserad redovisningskonsult och idag tog jag med mig Ruth till Karlstad över dagen så att han fick plugga i lugn och ro. Vi har hängt hemma hos mamma och Stefan hela dagen och gått en sväng på stan. Jag köpte ett nytt överkast till vår nya säng och så fick Ruth en jättefin vindfleecejacka från PoP av mamma och Stefan, tack än en gång! Både jag och Rickard har känt oss lite slitna så det är soffläge som gäller för oss resten av kvällen. Trevlig kväll på er!
Glad Påsk

Hej på er! Det var lite av en chock att dra upp persiennerna igår morse och mötas av det vinterlandskap som rådde ute! Jag älskar snö och vinter men det tåget gick för länge sen, nu vill jag ha vår och värme! I skrivande stund skiner dock solen, det är 9 plusgrader ute och snön smälter så förhoppningsvis får våren fortsätta sitt inträde ordentligt snart igen! Jag har passat på att storstäda här hemma idag medan Rickard och Ruth var ute och lekte i snön. Nu tar vi det lite lugnt här hemma allihop innan vi ska iväg på påskfirande ikväll med Rickards släkt! Glad påsk på er allihop!