Hemma i Sverige igen.

Hej på er! Nu sitter vi äntligen i bilen på väg hem från Arlanda efter en riktigt bra semestervecka i Alcùdia på Mallorca. Planet hem blev en timme försenat tyvärr och några andra små incidenter gjorde att det drog ut lite på tiden men nu är vi som sagt var på väg hem.

Jag tog en extra semesterdag imorgon och med facit i hand efter dessa förseningar så känns det som ett väldigt bra val! Imorgon är det uppackning av väskor, tvätt, städning hemma och storhandling som gäller. Efter en slapp semester med extremt mycket gottigheter (precis som en semester ska innefatta) är jag mer än sugen på att komma igång med träningen ordentligt igen nu under hösten! Fight Fit kombinerat med löpning är favoritträningen för mig och det som gäller nu! Nej, nu ska jag försöka sova en liten stund, tanka lite extra energi!

Jag med min lilla solstråle häromdagen!

Mallorca!

Godmorgon! Vi är äntligen framme i Alcudia på Mallorca! Eller ja, vi kom fram redan innan lunch igår men idag blir det första heldagen här. Om vi bortser från att det vräkte ner igår när vi kom så känns allt toppen! Även om det regnade en del igår så var det ändå varmt men idag tittar i alla fall solen fram. Vi ska strax gå iväg och äta frukost och sedan blir det förhoppningsvis häng vid poolen resten av dagen.

Vi tog en promenad igår eftermiddag hela gänget för att spana in omgivningarna och det är väldigt fint här! Vi är också väldigt nöjda med hotellet hittills, både vad gäller rummen, personalen och maten. Det är första gången i alla fall som jag och Rickard har all inclusive och man har ju hört att det kan variera rejält i kvalitet m.m. men än så länge har maten här varit väldigt god! Nej, nu ska jag ladda om för en dag i solen, vi hörs senare!


Semester!

Hej på er! Nu sitter hela familjen inpackad i bilen på väg upp till Stockholm! Vi ska sova över hos Niklas och Anna för tidigt imorgon bitti bär det av till Mallorca tillsammans med familjen Modin-Elgelid och familjen Boellke! Äntligen semester, den här resan har varit mycket efterlängtad! Lite extra roligt känns det också när ingen av oss har varit på Mallorca förut!