Uppladdning inför kurs.

Godkväll på er! Jag tänker att jag ska få till fler blogginlägg om dagarna men så kommer det hela tiden andra saker emellan och vips så har det gått många fler dagar än planerat mellan inläggen tyvärr! Men nu får det försöka bli ändring på det!

Jag har precis bäddat ner mig själv i sängen för kvällen, behöver ladda upp med sömn inför kommande vecka. Jag jobbar bara imorgon och halva tisdagen för sen åker jag och Lena på kurs i Panoramaröntgen i Upplands-Väsby mellan onsdag och fredag. Vi har en Panoramaröntgen på kliniken och resten av gänget på jobbet har redan fått utbildning i den på plats i samband med att den installerades för några år sedan. Jag och Lena som inte var med i bilden än får ta det nu istället. Jag har aldrig varit i Upplands-Väsby så det ska bli kul att se ett nytt ställe!

Annars så har jag haft en väldigt mysig och rolig helg! Vi har fått en hel del gjort här hemma i trädgården i form av gräsklippning och att vi har burit in utemöblerna med mera. Jag har också bland annat tränat, varit på födelsedagsmiddag hos Elinor och hängt med Linnéa och Emma. En mycket bra helg som sagt var och nu laddar jag upp för en ny vecka!

Världens bästa lilla busunge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback