Ruth 10 månader.

Man får nypa sig själv lite i armen när man inser att Ruth idag blir tio månader gammal! Hallå, vart tar tiden vägen egentligen? Nu är det bara två månader kvar innan hon fyller ett år! Det låter ju så klichéeigt men allting går så otroligt fort nu! Hon började ju krypa för drygt två månader sedan och nu gör hon det ju som om hon inte har gjort annat! 
Snabb som en liten vessla är hon!

Hon började ställa sig upp mot saker lite innan hon lärde sig krypa och nu har hon sakta men säkert börjat förflytta sig runt tv-bordet och också mellan bordet och soffan. Hon har lärt sig att sätta sig ner nu också från de saker hon ställer sig upp mot. Hon trippar glatt framåt när man håller henne i händerna och går med henne och hon försöker att ställa sig upp utan stöd. För en månad sen ungefär började hon säga mamma och pappa och nu tittar hon på mig eller Rickard när man frågar henne var mamma resp. pappa är någonstans. Om man frågar henne vart Sixten är (vår ena katt) tittar hon efter honom. 






Hon har börjat intressera sig allt mer för böcker, hon har en med djur som låter som hon tycker mycket om och så har hon en annan med djur där man får känna på deras päls. Den står hon och klappar mycket på! Hon älskar när man sjunger för henne och klappar händerna  när man gör det! Hon är jättekittlig under armarna och skriker av förtjusning när man "jagar" henne när hon kryper. När hon är trött och håller på att somna vill hon gärna ligga och fingra på sin snuttekanin eller på ens tröjärm eller hand. Hennes sömn är det väl lite si så där med eftersom att hon vaknar så tidigt, men man kan ju hoppas att det vänder snart!



Älskade lilla skatt!

Kommentarer
J säger:

Så fin hon är 💜
Kramar till er
/J

Svar: Tack Johanna! ❤️ Den finaste som finns!
Louise

2016-05-27 | 05:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback