Den sista veckan.

Hej på er! Det känns verkligen som att vi kramade ur det sista av sensommaren nu i helgen som var och idag knackade hösten på dörren. Det har regnat hela dagen och temperaturen ligger på 11 grader så jag och Ruth har hållit oss inne större delen av dagen. Jag hade egentligen tänkt springa imorse men vädret lockade inte direkt så det fick bli ett egenkomponerat pass här hemma istället.

Nu är min sista vecka som föräldraledig på heltid påbörjad. Nästa måndag börjar jag jobba heltid igen och då ska Rickard vara hemma med Ruth i september och oktober. Sedan delar vi på det och är hemma 50% var i november och december. Det känns så klart lite vemodigt, det här året har gått så fort, men på samma gång så ska det bli jätteroligt att börja jobba igen och umgås med mina fina arbetskamrater!

Vår lilla tjej börjar bli så stor nu, igår kväll bar vi in hennes spjälsäng tillbaka till hennes eget rum och där inne sov hon hela natten! Hon vaknade bara en gång och det känns som att hela familjen sov mycket bättre mot vad vi brukar göra!


Bröllopets Photobooth.

Godkväll på er! Jag tänkte slänga in en bildbomb från vårt Photobooth vi hade på vårt bröllop. Vi hade i ett anslutande rum till vår festlokal ställt i ordning med en liten soffgrupp och framför den riggat upp min systemkamera på ett stativ. På ett bord bredvid hade vi ställt i ordning en resväska med massor av rekvesita i som man gärna fick ha på sig när man fotade sig. Det togs över 300 bilder den här kvällen så alla kommer tyvärr inte upp här men några godbitar ska ni allt få se! Jag älskar de här bilderna, dels för att alla verkligen går all in och dels för att detta ledde till att många tog bilder men inte enbart med de man kände! Jag kan varmt rekommendera att göra i ordning någon form av Photobooth i samband med fester, bröllop m.m.
 
 

Äntligen fredag, eller?

Godmorgon! Här hemma kör vi på lite mysmorgon innan vi kickar igång denna fredag med en löprunda om en liten stund. Ruth sitter och leker och grejar i sin säng och jag läser lite bloggar. Vanligtvis längtar man ju mycket efter helgen och framförallt fredagarna men den här helgen är Rickard borta med jobbet och det känns lite trist. Eller ja, det är nog bara mig det känns trist för, jag är glad för hans skull att han får komma bort lite och hänga med sina arbetskamrater!

Det är ju inte så att jag och Ruth kommer sitta här hemma och rulla tummarna heller, efter att vi har varit ute och sprungit sen så åker vi till Karlstad och bor hos mamma och Stefan i helgen. Vi ska bara slappa och ta det lugnt, det blir nog en tur till Mariebergsskogen någon dag också (mamma och Stefan bor jättenära, perfekt)!

Ruth använder inte napp men sitter gärna och leker med den!