Livet är skört.

Det här blev ingen rolig dag alls. Pappa ringde mig runt lunch för att berätta att de idag skulle bli tvungna att låta deras femåriga Golden Retriever Bella somna in. Hon blev dålig förra veckan, en kronisk sjukdom på njurarna och idag blev hon så dålig så veterinären sa att det inte fanns något de kunde göra. Det känns så konstigt tomt och ogreppbart att den älskade, spralliga och levnadsglada Bella nu inte finns kvar längre hos oss. Hur snabbt livet kan vändas på ända och hur otroligt skört det är. Vila i frid älskade Bella-bus!
Ruth nio månader.

Idag är det den 26/4 och Ruth är nu nio månader gammal! Hallå, var tog den tiden vägen? Nu har hon varit hos oss lika länge som hon låg i magen och bara det känns ju helt otroligt! Speciellt eftersom att tiden i magen kändes som en evighet medan tiden sen hon kom bara går snabbare och snabbare! Från att ha varit det där lilla knytet är hon nu en helt egen liten individ med ett stort leende på läpparna större delen av tiden! Hon kryper, har fått två tänder, hon håller på att lära sig att klappa händerna, hon ställer sig upp mot saker, hon går på i ett bra tempo när man håller henne i händerna och går med henne, hon vill oftast alltid framåt och är väldigt nyfiken av sig. Hon säger nu papapapapa/babababa när hon är glad och när hon är ledsen blir det istället mamamamama. Hon och jag brukar göra high five efter varje blöjbyte och hon älskar att vinka hej/hejdå när någon kommer eller går. Överlag så är hon väldigt glad och nöjd, hon älskar att krypa omkring och upptäcka huset eller sitta upp i barnvagnen och spana in omgivningarna när vi är ute och går eller springer.

Det har hänt lite under de här nio månaderna om man säger så! Älskade lilla Ruth!
Morgonpigg.

Godmorgon på er! Här hemma har jag och Ruth varit vakna sedan 05.20-tiden ungefär. Den senaste veckan har Ruth vaknat runt 05-tiden och tyckt att det ska vara morgon då. Uppenbarligen är hon inne i någon extrem morgonpigg fas nu! Jag kan väl med handen på hjärtat erkänna att jag föredrar sovmorgon-faser istället. Men men, man kan ju hoppas att det är något kortvarigt! Vi ska i alla fall äta frukost här snart och vid tio ska jag iväg och träna Fight Fit. Jag hade en vilodag igår så det ska bli skönt att träna idag, trots att jag har rejäl träningsvärk från passet i fredags!