Födelsedagsmiddag, bebis-mys och trädgårdsfix.

Hej på er! Måndag igen, den där helgen försvann i ett nafs! Här inne har det ekat lite tomt då vi har haft fullt upp i helgen, allt från födelsedagsmiddag till trädgårdsfix! 

I fredags startade vi dagen med ett besök hos BVC, det var dags för ny viktkontroll för Ruth. Allt såg bra ut och hon fortsätter att gå upp i vikt och växa som hon ska, tummen upp för det! Nästa gång hon ska dit är det dags för tre-månaderskontroll (!) och då ska hon vaccineras mot de vanliga barnsjukdomarna samt hepatit B. På kvällen var vi hembjudna till Steven och Emma på födelsedagsmiddag för Steven. Emma hade lagat supergoda fajitas till middag och bakat kanelbullekladdkaka till efterrätt! Och ja, den var så himmelskt god som den låter! Det blev en jättetrevlig kväll med musikquiz och Risk!


På lördagen så hälsade vi på hos Marcus, Emelie och barnen en sväng. Vi ville säga hejdå då de åkte till Cypern idag (absolut inte avundsjuk). Det blev lite kusinmys innan vi åkte hem en kortis , vände i stort sett i dörren för att promenera hem till Elinor och Christoffer och hälsa på deras lilla fina son Nils som föddes för lite mer än en vecka sedan. Det var så roligt att få träffa honom, så otroligt liten och söt! Ruth som är drygt två månader äldre än Nils kändes helt plötsligt jättestor! På kvällen sen kom Jonathan, Amanda och Miranda hit på middag. Perfekt avslutning på en jättebra dag! Det är så himla roligt att se hur Miranda grejar med och tar hand om Ruth. När Ruth låg i sitt babynest så satt Miranda bredvid och klappade henne på huvudet, pussade på och pratade med henne. Så himla fint att se! 

Igår fick det bli en fixardag här hemma! Vi turades om att träna, först var Rickard iväg och spelade badminton och på eftermiddagen fick jag sticka ut på en PW med Linnéa. Innan det krattade jag ihop alla (förbaskade) äpplen som Rickard sedan lassade upp på släpet innan han klippte gräsmattan. Det var förhoppningsvis sista gången vi gjorde det för i år!

Magträning tillsammans med pappa!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback