Och där försvann fötterna.

Precis nu innan jag skulle sätta mig och skriva det här inlägget så upptäckte jag att om jag står precis som vanligt, rakt, så syns inte mina fötter längre! Haha, stod och fnissade åt detta faktum bra länge! Det är klart att jag är medveten om att magen växer men för mig som dagligen ser den i spegeln osv. så blir det inte lika påtagligt tydligt som för de som inte träffar mig dagligen. Men vips, så försvann fötterna helt plötsligt och då blir det plötsligt mer påtagligt även för mig! 

Jag älskar måndagarna nu när jag bara jobbar till 12.30! Jag hinner göra så mycket mer på dagen och det känns bra! Idag stack jag ut på en långpromenad innan Rickard och Torbjörn (snickaren som fixade vår övervåning hösten-13) kom hem till oss en sväng för att kika på vårt kök. Köket har varit vageln i ögat på främst mig enda sedan vi köpte huset! Extremt ful interiör med väldigt konstiga färgkombinationer om ni frågar mig! I vilket fall som så börjar det "trilla isär" nu, det har dryga 15 år på nacken så nu känner vi att vi vill ta tag i renoveringen av det! Så Torbjörn kom hit för en titt där vi kunde bolla idéer med honom. Vi har ett hum än så länge om hur vi vill ha det, dock så kommer inte det här projektet ta fart förrän i höst någon gång, så vi har några månader på oss att tänka igenom och planera hur vi vill ha det!

Inga fötter!
Del av det hiskeliga köket!

50-årskalas och sommartid.

Hej på er! Här smattrar regnet mot fönstret och jag sitter i soffan och slösurfar runt på datorn. Även om det är lite mysigt med regn ibland så hade jag hellre haft sol idag. Jag och Rickard hade planerat att inviga vår nya häcksax idag och röja bland häckarna i trädgården, men det får bli en annan dag istället. Handen på hjärtat så är jag ruskigt sliten och trött idag, tror att det är veckans alla nya intryck som kommer ikapp. Jag brukar tycka att dagen man ställer om till sommartid alltid går så snabbt också, men det är skönt med ljusare tider nu i alla fall!

Igår eftermiddag styrde vi bilen mot Karlstad där det vankades 50-årskalas för min mamma som fyller 50 nu i början av april. Det blev en rolig kväll med god italiensk buffé, frågesport och massor av skratt! Skrattretande nog så var det de yngre i sällskapet, alltså jag, Rickard och Niklas, som fick kasta in handduken tidigare än de andra festprissarna! Tror jag somnade på två röda när jag väl la huvudet på kudden. 

Födelsedagsbarnet!
Uttittad i badrummet.
Jag och min käre lillebror Niklas.

Middagsgäster och 50-årskalas.

Godmorgon allihop! Aningens irriterande att vakna tidigt (och då pigg så klart) när man har möjligheter att sova länge. Typiskt! Nu är i alla fall min första arbetsvecka hos Brotandläkarna gjord och det känns jättebra! Mycket nytt att ta in, nya rutiner och vanor men jag trivs redan jättebra! Allt det nya gör ju dock att i alla fall jag blir alldeles trött i huvudet, det kommer ikapp en under helgen. Men jag hoppas på att jag piggar på mig snart för ikväll vankas det 50-årskalas i Karlstad för min mamma!

Igår kväll kom Elinor, Christoffer, Amanda, Jonathan och lilla Miranda hit på middag! Jag älskar att umgås med de här personerna, de ligger mig varmt om hjärtat och vi hade en jätterolig och mysig kväll igår! Kameran den glömdes bort helt, vilket är ett säkert tecken på att man har haft en toppenbra kväll! Tack för en supermysig kväll mina vänner!