Matlådor in the making.

Det är farligt att hitta bra serier att titta på, speciellt om den serien har fem säsonger ute så att man bara kan nörda och plöja igenom avsnitt efter avsnitt! Jag och Rickard började kolla på Hawaii Five-0 (den nya versionen av serien) för flera år sen men såg då bara första säsongen, sedan slutade vi titta av någon anledning. Nu har vi börjat titta igen och ja, vad ska man säga, vi har fastnat och har plöjt igenom fem avsnitt av säsong två bara nu ikväll! Nördar eller vadå? Vi har dock gjort andra saker idag också till vårt försvar!

Vi har börjat göra storkok av lasagne idag som vi sedan har fryst in. Imorgon tänkte vi göra samma sak fast med ost- och skinkpaj istället. Vi kände att det kan vara skönt att ha matlådor som man bara kan värma sen när Pyret har kommit. Jag kan tänka mig att lusten att ställa sig och laga mat ibland kanske inte är så stor så då kan det vara skönt med färdiga matlådor!


Annars så har vi tillbringat några timmar hos Marcus och Emelie i eftermiddags. Vi slängde ihop lite pastasallad till lunch och sedan har det lekts en del tillsammans med barnen. Bra start på veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback