Det där med att vara sjuk.

Det har verkligen inte varit min höst eller vinter när det kommer till bli sjuk! Det känns som att mitt immunförsvar just nu är obefintligt, jag hinner knappt uttala ordet frisk innan nästa förkylning knackar mig på axeln, och är det inte förkylning så är det migränliknande huvudvärk, magsjuka eller något annat otrevligt som man hade klarat sig bra utan! Jag vaknade med feber i måndags morse men tog en alvedon och åkte till jobbet ändå, jag tänkte jag skulle prova i alla fall. Jag blev hemskickad igen efter lunch och tur var väl egentligen det för fram till igår så jag legat nerbäddad i soffan här hemma, med feber och en otroligt tät näsa. Men, nu tar jag nya tag (för sjuttioelfte gången) och hoppas på bättre tider!


Tur man har en så omtänksam sambo som har tagit väl hand om sin sjukling den här veckan! 

Det känns bra att ha roliga saker att se framemot nu i alla fall! Nästa helg bär det av upp till Stockholm med tjejgänget från gymnasiet. Vi ska bo på hotell en natt, shoppa, äta god mat och bara ha det riktigt roligt tillsammans! Men först får det bli en lugn helg hemma, hoppas på bra promenadväder imorgon! Trevlig fredag på er allihop!

Let It Snow.

Vilken skillnad det är när man får titta ut genom fönstret och mötas av massor av snö jämfört med det regn och rusk vi hade i december! I skrivande stund sitter jag och myser med en kopp te i fåtöljen och ska snart titta på några serier tänkte jag. Skönt med helg och att bara ta det lugnt! Jag har känt av ryggen och nacken, tror att jag spänner mig omedveten. Tror att det var det som triggade igång den migränliknande huvudvärk jag råkade utför i tisdags och onsdags. Jag blev sängliggande större delen av dagarna, tråkigt men välbehövligt! Nu är jag bättre igen i alla fall och det känns ju bra eftersom att vi ska iväg på Björns examensfest ikväll.


Ny vecka, nya möjligheter!

Godkväll! Tanten i mig har varit extremt trött idag så jag ligger redan nerbäddad i sängen. Lite smått pinsamt kanske för någon som inte ens har fyllt 25 år än, men idag var det helt enkelt en sån dag. Jag har i vilket fall haft en mycket bra helg! Började helgen med att åka till mamma och Stefan i Karlstad där jag blev så bortskämd så. Innan det bar iväg till min morbrors kalas på lördagen så hann jag även med en kort sväng på stan, en fin kofta samt ett linne fick följa med hem. På kvällen var vi hemma hos Jesper och Johanna och spelade spel, en mycket rolig kväll med bästa sällskapet! 

Det är synd att helgerna går så fort men måndag innebär nya möjligheter. Idag var jag ledig och passade på att hälsa på lite på min nya arbetsplats. Det var väldigt roligt och lärorikt, fick påbörja inskolningen av arbete i receptionen. Mycket nytt att ta in, därav att jag redan ligger i sängen, där ögonen går i kors på mig nu, så jag säger godnatt!

Var inte alls bra på att ta bilder i helgen, endast en bild på en busig Kiro från förmiddagens promenad i lördags.