Förkylningar och gräsklippning.

Hej på er! Jag ligger i sängen och väntar på att den lilla sjusovaren ska vakna till så att vi kan gå ut på vår vanliga promenad. Min stackars sambo har åkt på en dunderförkylning och har fått stanna hemma i från jobbet idag så jag och Ruth ska väl försöka hålla oss undan så mycket som möjligt så att han får vila ordentligt. Vi håller tummarna allihop här hemma för att Ruth ska klara sig undan förkylningen i alla fall!

Igår tillbringade vi eftermiddagen hemma hos Ruths farmor. Vi åt Annikas supergoda köttfärsgryta och Ruth hade sitt längsta och mest nöjda vaken-pass någonsin tror jag! Hon låg på en filt på golvet och sprattlade, snackade och log hur länge som helst! Så roligt att lyssna på henne!

Farmor var jätterolig att prata med!
Och i farmors famn sov någon väldigt djupt!

Idag tänkte jag försöka greja lite ute i trädgården om lilla damen tillåter. Gräset behöver klippas och så måste det krattas ihop och köras iväg en miljard äpplen som kommer från våra äppelträd. Jag skojar inte, vi har hur mycket som helst på våra träd och det har det varit varje höst sedan vi flyttade in! Vi har hört från någon att det brukar vara vartannat år som träden ger ifrån sig mycket äpplen. Det gäller inte våra träd kan jag lova! De som vill är varmt välkomna hit och plocka och ta med sig hur många man vill för vi gör ändå ingenting med dem tyvärr!

Mys i soffan med pappa igår kväll!

Shopping och presenter.

Bilder på plaggen jag köpte åt Ruth i fredags samt på de söta presenter hon fick av mina arbetskamrater förra veckan!

Allting från Åhléns.
Från mina arbetskamrater!

Mysig helg.

Godmorgon! Här hemma förlorade precis Ruth kampen mot John Blund, 0-1 i set. Detsamma gäller pappa Rickard så det är bara jag som är vaken. Ruth sover dock i mitt knä och det är så himla mysigt att ha hennes lilla och varma sovande kropp nära.

Lillskruttan!

Vi har haft en så himla bra helg! Jag och mamma tillbringade eftermiddagen i stadsträdgården igår tillsammans med Ruth som sov i vagnen. Vi tog en glass i solen, promenerade i inre hamnen och pratade och planerade lite inför en rolig sak som händer nästa år. Jag och Ruth körde hemåt mot stan runt fyra-tiden och kom hem till en mycket efterlängtad pappa. Det blev ett bad för Ruths del innan vi åkte hem till Jonathan och Amanda som bjöd på middag och där kvällen tillbringades. Ett jättebra avslut på lördagen med bästa sällskapet, tack för en jättetrevlig kväll!

Ruth sov bra hemma hos mormor!
Och ännu bättre i mormors famn!