Det där med att orka ta sig upp igen.

Just nu mår jag inte så bra. Jag har sen tre veckor tillbaka nu haft problem med huvudvärk, har haft ont i stort sett varje dag, vissa dagar så ont så att jag knappt har tagit mig upp ur sängen och vissa dagar har det mer varit en lätt molande värk. Förra måndagen tog jag kontakt med min vårdcentral efter att först ha varit i kontakt med vårdupplysningen som tyckte att jag borde bli undersökt. Tyvärr fick jag ingen tid förrän den 8/10 med uppmaningen att söka akut om det skulle bli värre. Sjuksköterskan jag pratade med tyckte dock att jag skulle stanna hemma och vila så jag var sjukskriven hela förra veckan. 

Missförstå mig på rätt sätt nu, men för mig är det väldigt "jobbigt" att vara hemma. Jag behöver det, det var flera dagar förra veckan då jag knappt tog mig upp ur sängen, men det jobbiga för min del är det dåliga samvetet. Det känns som att jag svag och sviker mina arbetskamrater. Det är ingen av dem som tycker det egentligen och jag har de bästa arbetskamraterna man kan ha, har fått så många och fina stöttande sms och samtal från flera av dem, men trots detta gnager det dåliga samvetet där.  Det är stressigt på jobbet nu och det i kombination med att jag har det lite motigt privat gör att jag inte mår så bra. Idag vaknade jag upp med ångest som ett tryck över bröstet. Jag har gråtit mer de senaste veckorna än vad jag har skrattat och ja, det är till och med svårt att hitta motivationen till att ta sig upp ur sängen. Dock så har jag den absolut bästa sambon man kan ha, fina Rickard som alltid finns här för mig! Samma gäller för mina vänner och mina arbetskamrater! Imorgon ska jag prova att jobba igen. Jag älskar mitt jobb, så det har ingenting med det att göra, jag kan egentligen sätta fingret på vad det är med mig och jag ber om ursäkt för om jag låter gnällig nu men jag mår helt enkelt inte bra nu.


Rösta gärna!

Är så stolt över Rickards resultat i FitnessFighten och han är en av tio nominerade till att kamma hem första priset! Vill ni hjälpa honom får ni jättegärna rösta här; www.worldofshape.com/resultat/rosta


E re här e party?

Jag har haft en riktigt bra helg i Oslo tillsammans med Linnéa, Emma och Malin! Vi kom fram till Oslo ganska sent i fredags kväll så då gick vi bara och checkade in på hotellet och tog det lugnt. Satt och pratade och skrattade, pratade gamla minnen! Igår startade vi dagen på bästa sätt med en rejäl hotellfrukost innan vi spenderade några timmar på stan. Jag har aldrig varit i Oslo förut så jag fick mig en guidad tur. Det blev även lite shopping, köpte en jättefin klänning samt en liten väska. På kvällen åt vi middag hemma hos Malin och jag premiär-åt musslor! Det var jättegott! Senare gick vi ut och festade och vi hade en så sjukt rolig kväll!