Italienskt julbord.

Godmorgon på er! Det är ju så otroligt typiskt att man vaknar tidigt, helt klarvaken så klart också, när det är helg och man är ledig. Och det är fortfarande mörkt ute. Men jaja, sånt är livet! Jag tänker nog ta och försöka ge mig ut på en långpromenad här innan frukosten för resten av dagen är fullspäckad. Nu under dagen är vi hembjudna på lunch hos Marcus och Emelie, dit större delen av Rickards familj också kommer befinna sig. Sen ikväll vankas det inflyttningsfest hos Linnéa!

Igår kväll var ju vi iväg på ett italienskt julbord, och det var supergott! Jag åt så mycket, så där på tok för mycket som man tenderar att göra på ett julbord! Men gott var det! Det var mycket lax, lammfilé, kyckling, pasta, såser, färsk frukt (vet inte hur mycket ananas jag åt), skinka, salami m.m. Om någon av er har svängarna förbi Kristinehamn så kan jag rekommendera julbordet på La Cucina!
Glad, gladare, gladast.

Godkväll på er! Jag sitter uppkrupen i soffan under mitt täcke och lyssnar på Tove Styrkes nya låt Borderline. Grymt bra låt, rekommenderas varmt! 

Just nu är jag så himla glad! Ni vet, så där glad som när det känns att man skulle kunna hoppa flera meter upp i luften! Det händer mycket roligt i mitt liv just nu, dock kan jag inte berätta vad för er riktigt än, några saker som måste bli färdiga först! Men glad är jag! 


Det ska bli skönt med helg och den inleds på bästa sätt imorgon, det vankas för årets första julbord! Jag, Rickard, Linnéa, Björn, Emma, Steven, Johanna, Jesper och Benjamin ska äta italienskt julbord och jag är taggad som bara den! Och på lördag är det dags för inflyttningsfest hemma hos Linnéa. Det är maskeradfest med temat "Bokstaven L" som gäller. En fullspäckad helg för vår del men många roliga saker att göra! 

Three Favorites.

Godkväll! Jag sitter i soffan och slösurfar framför datorn. Jag är helt slut i kroppen efter dagens träningspass så det får nog bli sängen snart för min del. Jag har fastnat inne hos Forever21 och hittat tre ruskigt fina klänningar som jag definitivt kommer hålla ögonen öppna efter när vi är i London. Bilderna nedan är lånade från  Forever21.