Bjertorp Slott.

För en vecka sedan åkte vi iväg med jobbet till Bjertorp slott för två dagar där vi pratade mycket om kommunikationen på en arbetsplats samt brainstormade omkring hur vi kan effektivisera oss ytterligare inför flytten till den nyrenoverade kliniken. Två mycket givande dagar enligt mig och det var inte fel att äta en fyrarätters slottsmiddag kan jag lova!Slottet.


Mitt rum, sov som en prinsessa i den där sängen!

Kristin.
Eftermiddagsfika som heter duga!

En liten förfest innan middagen.

Kristin och Johan.
Johan, Christoffer, Kristin och Marie.
Maria, Gunnar och Carin.
Anita, Karin och Lena.

Immunförsvar som ett barn, eller?

Jag har under det senaste året fått upptäcka att mitt immunförsvar inte riktigt har varit så top notch som jag har trott att det har varit. Jag kan inte minnas senaste gången jag har varit sjuk så många gånger som jag har varit under det senaste året! Rickard var sjuk och hemma från jobbet för lite mer än två veckor sedan och efter det har jag känt att det har varit något på gång i kroppen, känt mig hängig från och till. Jag har dock försökt att ignorera det då jag varken har haft lust eller tid att vara sjuk! Tyvärr fungerade det inte riktigt i praktiken, inte i mer än två veckor i alla fall, för i söndags kväll började jag att må riktigt dåligt och under natten fick jag feber. Ett tag övervägde jag faktiskt att proppa i mig Panodil och åka och jobba ändå, men faktumet att jag knappt orkade lyfta på huvudet på morgonen i måndags var övertygande nog att jag borde stanna hemma. Så jag har var hemma nu måndag, tisdag och onsdag och idag har jag *peppar peppar* varit feberfri hela dagen så imorgon är det jobb som gäller för mim del, mellan 07.00-18.00. Jag ska jobba extra kliniskt imorgon eftermiddag och förlängde det passet till 18 för att kunna klämma in en patient jag egentligen skulle ha haft idag. Kommer nog vara rätt mör i imorgon kväll! Jag har dock saknat mina arbetskamrater så det ska bli kul att komma tillbaka!
Inför USA.

Nu är det inte så långt kvar tills det bär av till USA (om jag är pepp?) och för en vecka sen beställde jag ett par nya ballerinaskor samt en ny bikini från H&M , som båda kommer få följa med i resväskan!