And The Rain Keep Falling Down on Me.

Godmorgon! Jag vaknade för tio minuter sedan och ni kan inte ana hur efterlängtad och välbehövlig den här sovmorgonen var! Och med det här tråkiga regnvädret så gör det ju inget att man ligger kvar i sängen och drar sig. Oavsett så är det skönt med helg och vi startade helgen igår kväll hemma hos mamma och Stefan tillsammans med Niklas och Anna som kom hem från Stockholm. Maja var också där. Vi lagade god mat tillsammans och satt och pratade och skrattade större delen av kvällen! Bra inledning på helgen!
Först ut på schemat idag står styrketräning med min Door Sling, följt av en PW. Efter det så tänkte jag dels handla, dels dra fram dammsugaren och göra ett ryck här hemma. Ikväll kommer Linnéa, Anna och Emma hit. Vi tänkte laga lite mat tillsammans, äta ost och kex, dricka te och bara ha en mysig tjejkväll! 

Torsdag.

Godmorgon! Denna vecka är det min eftermiddagsvecka då jag jobbar mellan 10.00-19.00. Egentligen skulle jag kunnat haft lite sovmorgon (vilket är otroligt lockande, är ruskigt trött) men jag ska strax kliva upp och köra lite styrketräning här hemma med min Door Sling innan jag åker iväg till jobbet. Skönt att ha träningen gjord innan man åker till jobbet! 

I tisdags efter jobbet åkte jag hem till Anna där hon bjöd mig och Linnéa på en otroligt smarrig rabarberpaj så där på kvällskvisten. Mysigt att hinna träffa tjejerna under vardagarna också! Sunday.

Godmorgon! Äntligen har jag fått en mycket efterlängtad sovmorgon, vi ligger fortfarande och drar oss i sängen. Jag har ingen aning om vad det är för väder utanför men jag hör att det blåser väldigt mycket i alla fall. I skrivande stund känner jag mig väldigt sugen på en innedag uppkrupen i soffan med film och flertalet koppar med te och det kommer nog bli det till större delen av dagen i alla fall. Först står dock ett styrketräningspass med min Door Sling på schemat, sedan en PW direkt efter det följt av ett litet besök hos farmor och farfar. Men efter det har jag en träff med vår soffa!

Igår åt vi en mycket god midsommardagslunch hemma hos Marcus och Emelie tillsammans med barnen, Karro och Krister och Göran och Annika. Vi satt ute hela eftermiddagen och när solen lyste på blev det stundtals riktigt varmt! Senare på kvällen blev vi hembjudna till Jesper och Johanna på middag och spelkväll. De bjöd på en otroligt smarrig och god pulled beef-middag, kubb och sedan några timmars spelande av spelet Risk. Mycket skratt och även hetsiga diskussioner!