Längtan efter våren.

Som jag skrev tidigare så hittade jag en hel del fint uppe Stockholm som fick följa med hem. Affärerna har fått in så mycket fint inför våren och jag längtar som bara den efter när man kan gå omkring i Converse eller ballerinaskor igen, när det räcker med en tunn kavaj över tröjan och när solen skiner så mycket att man kan sitta ute mot en vägg, med mina Ray Bans på och bara njuta! 

Marinblå kavaj från H&M.
Scarf från H&M.
Peplumtopp från GinaTricot.

Tröjor från GinaTricot.

Jeans från GinaTricot.

On The Road Again.

Som vanligt så susar de lediga dagarna bara förbi och nu sitter vi i bilen på väg hem igen efter två riktigt bra och mysiga dagar uppe i Stockholm. Och ja, vi åker hem så tidigt för att en viss herr Hedqvist ska hinna se hockeyn hemma.. Fast på samma gång så är det skönt att komma hem i tid, jag tänker faktiskt dra på mig löparkläderna så fort vi kommer hem och sticka ut och springa. 

Igår efter en skön sovmorgon och en god lördagsfrukost åkte vi hem till Niklas och Anna och sedan vidare in till Stockholm där det blev några timmars shopping. Jag hittade en hel del fint som fick följa med hem. Bilder kommer senare! När vi kände oss färdiga på stan åkte vi tillbaka till Jakobsberg där vi handlade och sedan när vi kom tillbaka till min morbrors lägenhet så lagade vi en smarrig lördagsmiddag. Det blev lövbiff fylld med soltorkade tomater, salami och Cantadou vitlök och örter, klyftpotatis och sallad till det. Anna och Niklas hade med sig blåbärspaj och vaniljglass till efterrätt så det gick ingen nöd på oss igår kväll! Vi började planera inför vad vi ska se och göra i New York och efter det spelade vi Lingon, Lådvin och Långkalsonger. Ett jätteroligt spel där man får frågor om typiskt svenska saker man kan göra och den som får mest poäng i slutändan kan titulera sig som mest "Svensson".
Mot Stockholm.

Godkväll! I skrivande stund sitter jag och Rickard i bilen på väg upp mot Stockholm. I veckan blev jag sugen på att åka upp över helgen, sagt och gjort, vi får låna min morbrors lägenhet (de bor alldeles i närheten av Niklas och Anna) och det ska bli så mysigt med en helg borta tillsammans med min fina! 

När vi kommer fram senare tänkte vi köpa hem mat och sedan spendera resten av kvällen i soffan. Imorgon tänker vi åka in till stan för lite shopping tillsammans med Niklas och Anna och efter det tänkte vi planera inför New York-delen av vår USA-resa.