Universal Studios.

Tidsskillnaden på sex timmar mellan USA och Sverige är fortfarande svår att komma ihåg, men jag skriver ändå godmorgon! Igår var vi på Universal Studios nöjespark som ligger här i Orlando så idag är man fortfarande lite mör i både kropp och huvud.
Nöjesfälten i Sverige går inte att jämföra med de som finns här i USA, allting är så mycket större här och här satsar man mycket på simulatorer. Bästa åkturen igår var helt klart Harry Potter and The Forbidden Journey, en blandning mellan simulator och åkattraktion. Vi valde dock den varmaste dagen att gå på nöjespark så vattenkarusellerna var mer än välkomna! Och när man åker vattenkaruseller här så blir man BLÖT! Det går inte att klara sig ifrån det! Vi hade i alla fall en riktigt bra dag på parken igår och jag kan varmt rekommendera Universal Studios till alla er som ska till Orlando!Var nöjd med allt som livet ger!

Jag har Baloos låt från Djungelboken på hjärnan och kan väl inte annat än hålla med just nu! Orlando och Florida levererar, strålande sol och temperaturen ligger mellan 29-35 grader! Inga fel om jag säger så!

Igår var första heldagen här nere och den tillbringade vi först några timmar vid poolen innan vi åkte bort till en av Premium Outlets där vi åt lunch och shoppade i några timmar. På kvällen åkte vi bort till vår favoritrestaurang Olive Garden där jag åt en supergod kyckling- och räkcarbonara och en ännu godare Hallon- och vitchokladcheesecake! Bilder på gårdagens shoppingfynd kommer senare! Idag blir det ett liknande upplägg fast vi ska till en annan outlet.
Mot Orlando!

Man får passa på och utnyttja gratis WiFi så fort man har chansen här i USA! I skrivande stund sitter jag, Rickard, Niklas och Anna på JFK Airport och väntar på att få flyga ner till Orlando och värmen!