Thank God It's Friday.

Godkväll! Jag sitter uppkrupen i en av sofforna hemma hos Rickards pappa där vi tillbringar fredagskvällen. Idag gjorde jag lång fredag på jobbet så det var skönt att komma hem och sedan åka vidare och köpa med hämtmat. Imorgon tänkte jag försöka kliva upp i tid och sticka ut och träna på morgonen för sedan har vi fullt upp resten av dagen. Vi ska åka upp till Munkfors och hämta två fåtöljer som vi har köpt och sedan åker vi via Karlstad på hemvägen där det ska hämtas upp sängbord. En sväng på Ikea blir det också, vi ska spana in på olika garderober. På kvällen kommer Sandra, Linnéa, Jimmy och Anna hem till oss för vinkväll, så det blir en rolig lördag att se fram emot! 
Tänkvärd underhållning och födelsedagsfirande.

I fredags var jag, Rickard, Marcus och Emelie iväg till Karlstad på kvällen och såg Klas Hallbergs "Tänkvärd underhållning - Hedra mysteriet". Jag hade aldrig hört talas om honom tidigare men han var grym och det var verkligen tänkvärd underhållning! Han var riktigt bra, skrattade så jag grät och kippade efter andan samtidigt som han pratade om saker som fick en att tänka efter. Kan varmt rekommendera er att se honom!
 
I lördags under dagen fixade jag här hemma och hann även med en lång promenad tillsammans med Linnéa innan det var dags att hoppa in i bilen och köra ner till Skövde. Jag var bjuden på födelsedagsfirande av Mena, en arbetskamrat. Det blev en jättetrevlig kväll hemma hos henne och hennes man Erik tillsammans med Kristin, Daniel, Malin, Johan, Daniel och Johanna med massor av prat och skratt! 
 
Gårdagens outfit. 
 

Autumn.

I fredags när jag var ledig åkte jag in till Karlstad för lite shopping. Jag köpte en mysig tröja från H&M som nog kommer bli favorittröjan nu i höst när det blir ruggigt och kallt ute. Det blev även en tur till Plantagen, jag fick ett presentkort där när jag tog min examen i början av sommaren och nu var det dags att göra det lite höstfint utanför huset kände jag!