Tavlor.

Igår när jag kom hem från jobbet svängde jag förbi Mio då två tavlor som jag hade beställt hade kommit in. Tavlorna ska hänga i den nya matsalen och jag är helnöjd med dem!
On The Road Again.

Nu sitter vi i bilen igen allihop på väg hem från Göteborg. Vi har haft en väldigt trevlig helg nere hos David, Johanna och Vide där vi har blivit bjudna på god mat, goda efterrätter och mycket prat och skratt! Igår var vi nere på stan under dagen där både jag och Rickard fyndade höst/vinterskor. Nu ska det dock bli skönt att komma hem igen och skönt att vi kommer hem i tid så att man hinner greja och fixa lite hemma. 


Påväg ner mot Göteborg, igen.

I skrivande stund sitter jag i Karro och Kristers bil påväg ner mot Göteborg. Rickard är på personalfest i Örebro ikväll så han tar tåget ner imorgon bitti för att ansluta! Vi ska hälsa på Rickards och Karros storebror David med familj som bor i Göteborg, ska bli så roligt att träffa dem för nu var det ett tag sen! 

Idag har renoveringen stått stilla hemma eftersom att vi inväntar elektrikern som ska dra om elen i det andra rummet på övervåningen och innan han kommer kan inte Torbjörn fortsätta men nästa vecka kommer det nog förhoppningsvis igång igen. Innan jag åkte iväg till gymmet imorse så svängde jag i alla fall förbi Colorama och beställde tapeterna vi ska ha i vårt nya sovrum och i det nya vardagsrummet. 

En liten tjuvtitt från nedervåningen. Vi har öppnat upp dörren och så har en liggande spontvägg satts upp. Jag är helnöjd!