Renoveringen före och efter, del 1.

Det där lovade inlägget om hur det blev här hemma efter renoveringen kommer några dagar senare än planerat, ber om ursäkt för detta! Bilderna ni ser nedan är tagna med mobilen så kvaliteten är inte den bästa men jag tänkte ta ett varv senare idag med systemkameran också. I vilket fall som så är vi helnöjda med resultatet och det enda som ska inhandlas nu är garderober och en byrå, så imorgon vankas det en tripp till Ikea. 

Vårt gamla sovrum som blev nya vardagsrummet:
Före


EfterGamla vardagsrummet som blev finrum/matsal:
Före


Efter

Del 2 kommer så fort jag har tagit bilder på övervåningen!

Tempo.

Det har varit glest med inlägg den här veckan men tiden har bara sprungit iväg! Varje kväll efter jobbet har vi varit duktiga jag och Rickard och grejat här hemma vilket har resulterat i att vi nu nästan är färdiga. Det enda som är kvar nu att en elektriker ska komma och fixa det sista med eken här på övervåningen, inköp av två nya garderober (kan varmt rekommendera er  att undvika att använda en varsin fåtölj samt att ha delad vårdnad om en bäddsoffa som vikarierande garderober) och en byrå, storstädning och möblering. Jag ska gå runt här hemma sen och börja ta kort på hur allt har blivit  hittills så kommer det en ny uppdatering senare idag!

Förresten så måste jag ge några poäng till mig själv (vuxen-, tant/gubb-, manspoäng - ingen aning, men poäng blir det i alla fall) för i torsdags satte vi på vinterdäcken på Volvon varav jag fixade två däck själv! Det kanske inte är någon Big Deal för vissa av er men jag har aldrig bytt däck själv förut så jag kände att det var dags att lära mig nu, 23 år gammal med körkort i snart fem år! Och när vi ändå är inne på poäng så öser jag över poäng på team Hedqvist/Johansson som i fredags kväll tog sig i kragen och själva tapetserade den lilla väggen i vardagsrummet som var kvar att tapetsera! Vi har aldrig tapetserade själva tillsammans förut och med facit i hand så är vi riktigt nöjda över vår prestation! Tapeten är uppe och vi blev knappt osams!

Nyårsplaner.

Jag har inte hunnit berätta det men häromdagen bokade vi flygbiljetter upp till Rickards kusiner över nyår och nu blir vi nästan hela gänget som åker upp vilket ska bli jätteroligt! Skönt att bi flyger den här gången istället för att åka bil!